Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι στην διασταύρωση Σαβαλίων, οι δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ενεργώντας ελιγμό και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν.

Η σύλληψη των δραστών, πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη, ενώ επιπλέον αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς απωθώντας τους με τα άκρα τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε παραλία της Αμαλιάδας, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια ημεδαπή γυναίκα, για παραμέληση εποπτείας του 11χρονου ανήλικου γιού της, διότι ο τελευταίος διαπιστώθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στην Επαρχιακή Οδό Γουριά – Άγιος Ηλίας, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα, έχοντας παραποιήσει τον αριθμό πλαισίου της.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, αδείας κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.