Εντυπωσιάζει και στο Κύπελλο ο Πόρος

ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΑ ΜΕ 5-1 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ «8» ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΟΜ, ΖΑΡΟ, ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΟΤ

Ο Πόρος πάει τρένο και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ. Οι πρωτοπόροι της Α2 συνέτριψαν με 5-1 τη Γόρτυνα στο Μαρτνέγκο, στο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Έτσι, η ομάδα του κ. Παγωμένου θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 στην κλήρωση των προημιτελικών.

Από τα υπόλοιπα τέσσερα χθεσινά ματς, την πρόκριση εξασφάλισαν ο ΠΑΝΟΜ, οι Μοίρες, ο Ζαρός και ο ΑΟ Τυμπακίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην οκτάδα έχουν επίσης προκριθεί ο ΠΟΑ, ο Γιούχτας και η Μινωική. Αναλυτικά οι χθεσινές αναμετρήσεις:

ΠΟΡΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 5-1

Ο Πόρος έμοιαζε με ομάδα Α1 κατηγορίας στο παιχνίδι του με τη Γόρτυνα στο Μαρτινέγκο. Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί με το τελικό 5-1 να «μιλάει» από μόνο του.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 44’ από τον Μαγκουφάκη για να ακολουθήσουν άλλα δύο από τον Μάρκου (48’, 55’). Ο Αλέκος Ζαφείρης «έγραψε» το 4-0 στο 81’ για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Τζανγκόλι στο 86’. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κώστα Τσαγκαράκη, ήταν να μειώσει στο 90’ με τον Ξαγοραράκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαριουδάκης.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης Δ., Εργαζάκης (59’ Κάλλας), Ρουμελιώτης, Αργυρούδης, Κλωνάρης, Ανυφαντάκης (28’ λ.τ. Σταθόπουλος), Ζαφείρης Α., Μαγάκης, Ταμπάκης (72’ Τουλάκης), Μαγκουφάκης (65’ Τζανγκόλι), Μάρκου.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Μάλο Μ., Μηναδάκης, Ξαγοραράκης, Αντουράκης, Κωστάκης (76’ Ντόκο), Κεφάκης, Μπέης, Μαργαρικάκης (46’ λ.τ. Κοζυράκης), Μικέλ, Μπατούνας (76’ Μάλο Ζ.).

ΠΑΝΟΜ-ΤΥΛΙΣΟΣ 2-1

Τα χρειάστηκε ο ΠΑΝΟΜ στο ματς με την Τύλισο που προηγήθηκε στα Μάλια αλλά τελικά με πρωταγωνιστή τον Μυλωνά, πήρε τη νίκη – πρόκριση με 2-1.

Ο Μανιώρος έβαλε μπροστά με φάουλ τους φιλοξενούμενους στο 41’ για να ισοφαρίσει ο Μυλωνάς στο 57΄. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε με πέναλτι το νικητήριο τέρμα. Η Τύλισος προσπάθησε να «απαντήσει» αλλά το τέρμα που σημείωσε ο Δασκαλάκης ακυρώθηκε από τον διαιτητή Φουκάκη, ο οποίος στο 90’ απέβαλε τον Συσκάκη που είχε αποσυρθεί στον πάγκο. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ αφιέρωσαν την πρόκριση στον συνεργάτη του κ. Κουλούρα, Γιώργο Μπλεμένο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Κατσούλης (53’ Καπετανάκης), Αραβιάκης, Κολιακουδάκης, Τζιράκης Τ., Κουλούρας, Ρεμούνδος, Δαριβιανάκης, Συσκάκης (78’ Φουκαράκης), Μυλωνάς, Τζανάκης (90’ Τζιράκης Δ.).

ΤΥΛΙΣΟΣ: Μυλωνάκης, Ρεμιγιάκης, Τσαμπουράκης, Κορδονούρης, Σπυριδάκης, Σπάρος, Μανιούδης, Μανιώρος (84’ Κριτσωτάκης), Αθουσάκης, Τριανταφυλλάκης, Δασκαλάκης.

ΖΑΡΟΣ-ΑΕΚ 2-0

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον Ζαρό στο ματς με την ΑΕΚ, ο Αντώνης Μεταξάκης. Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στο 55’ και με δύο προσωπικά τέρματα μέσα σε λίγα λεπτά (το δεύτερο με πέναλτι), χάρισε τη νίκη (2-0) και την πρόκριση στην ομάδα του. Ο κ. Φερετζάκης ήταν ο διαιτητής της συνάντησης.

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης Γ., Χελά, Λογοθέτης, Πολυμερίδης Χ., Φραγκιαδουλάκης (75’ Λιοδάκης), Κλαπάκης (83’ Λεμονάκης), Πουλάκης (80’ Κουτσάκης), Μεταξάκης Ν.(55’ Μεταξάκης Αντ.), Νταβιγλάκης.

ΑΕΚ: Μουτζούρης, Γριβάκης, Καραφωτιάς Τ., Φραγκιαδάκης, Ανδρεαδάκης, Μαραγκάκης, Ζηρδέλης (75’ Σταυριανός), Καζάκος, Ποντίκαλης, Αφεντόπουλος, Καρανδινός (80’ Αργύρης).

ΔΙΑΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-3

Καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου όπου οι Μοίρες επιβλήθηκαν με 3-1 του μαχητικού Δία.

Ο Τσαϊνης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 24΄ με τον Μαγάκη να «απαντά» με φάουλ στο 32’. Τη λύση για τις Μοίρες έδωσαν στην επανάληψη τα τέρματα των Ποτηράκη (54’), Φραγκιαδάκη (79’).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κώστας.

ΔΙΑΣ: Τριανταφύλλου, Μαράκης, Γαβριλάκης (57’ Μούτσι), Ορφανός, Δ. Καρακωνσταντάκης, Μαγκαφουράκης, Πίτης, Μπορμπουδάκης, Κιαγιαδάκης, Μαγάκης, Ν. Καρακωνσταντάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Μασέλης, Βιδάκης, Καλεμάκης, Ν. Ιερωνυμάκης, Κιόρι, Καργάκης (53 ’Ποτηράκης), Ηλιάκης, Τσαΐνης (70’ Φανουράκης), Κεφάκης (84’ Κεγιαδάκης), Προβιδάκης (73’ Φραγκιαδάκης).

ΧΑΡΑΥΓΗ – ΑΟΤ 0-3

Εύκολη πρόκριση για τον ΑΟΤ που επικράτησε με 3-0 της Χαραυγής στο γήπεδο της Παλιανής, χάρη στα τέρματα των Μαρακομιχελάκη (12΄), Χριστοδουλάκης (54’ πεν.) και Κουρουθιανάκη (67’), σ΄ ένα ματς που διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης Φ.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Α. Μήτρου, Ν. Βασιλείου, Γρ. Νικολάου, Γ. Καλαμιώτης, Σπ. Κατσαρής, Βούρλος (30’ λ.τ. Δ.Π. Νικολάου), Β. Βασιλείου (46’ Β. Καλαμιώτης), Αντ. Κατσαρής, Δ. Νικολάου, Λαζανάκης, Δ. Καλαμιώτης.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Σαβοϊδάκης, Μπριλάκης, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης (75’ Γιαννακάκης), Τριάντης, Φλορένς, Σκουτέλης, Χριστοδουλάκης, Μαραγκάκης, Μαρακομιχελάκης (65’ Παπαδάκης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει