ΣΤΙΒΟΣ: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Κλειστού

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών -Γυναικών με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας.

Η διοργάνωση αποτελεί αγωνιστική ευκαιρία για όσους διεκδικούν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ, αλλά και όλους όσοι προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου. Από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι εκείνη της Ειρήνης Βασιλείου, η οποία θα λάβει μέρος στα 200 μ. με στόχο τη νίκη και μια επίδοση καλύτερη από το 24.35, που πέτυχε φέτος στο ίδιο στάδιο.

Στα 400μ. θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Μαρία Μπελιμπασάκη. Συνολικά από ΓΕΗ και ΟΦΗ θα πάρουν μέρος 14 αθλητές-τριες.

* Η προετοιμασία εν όψει Μαραθωνίου συνεχίζεται για τα μέλη του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης που θα λάβουν αύριο μέρος στη διαδρομή 22χλμ. με εκκίνηση (8.30πμ) και τερματισμό το Βραχάσι και ενδιάμεσους σταθμούς τους Αγίους Σαράντα, τη Μίλατο και τον Άγιο Γεώργιο Σεληνάρι.

Στο τέλος της πορείας, θα υπάρξει γεύμα στο καφενείο του Βραχασίου ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο διοργάνωσης της εκδρομής κ. Παντατοσάκη (τηλ. 6972 865015).

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει