ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΗ: Οι Παίδες στην Αθήνα με στόχο τους “4”

Έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στη Βάρη χτυπάει σήμερα η καρδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, όπου η Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗ αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ. την αντίστοιχη της Αθήνας στον προημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στόχος της ομάδας, η οποία είναι έτοιμη τόσο από αγωνιστικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς, είναι η νίκη πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ξενοδοχείο “LONDON”, όπου διαμένει είναι γνώριμο και… γούρικο από πέρυσι, καθώς αποτέλεσε το δεύτερο “σπίτι” των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ στην πορεία μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και η Εθνική Παίδων, που κάνει προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. (Στο τεχνικό τιμ της Εθνικής βρίσκεται και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μιχάλης Ξημεράκης, ο οποίος έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ).

Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε στην αποστολή της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ, καθώς ο Χρήστος Κουτάντος στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και έτσι δεν μπορούσε να είναι στη διάθεση του Αντώνη Φραγκάκη. Έτσι, έγινε η αντικατάστασή του στη 18άδα από τον Μανόλη Βιτώρο. Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων εύχεται στον Χρήστο Κουτάντο περαστικά και σύντομα να βρίσκεται και πάλι υγιής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου.

Τη 18άδα της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ που επέλεξε ο Αντώνης Φραγκάκης αποτελούν οι: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χασουράκης, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, , Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου) και Βιτώρος.

Συνοδοί είναι οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων όπως και ο φροντιστής των Μικτών, Μάρκος Κλουβιδάκης.

Ο Διαιτητής

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει