ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Αφεντικό και σκύλος νεκροί στο πηγάδι

Η αγωνιώδης  αναζήτηση του ανθρώπου τους μετατράπηκε σε επιτάφιο θρήνο για την οικογένεια του 33χρονου Δημήτρη Καρέλλη, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρός από βαθύ πηγάδι με νερό, σε χωράφι ιδιοκτησίας τους, στην Αγία Σεμνή Αρκαλοχωρίου. Το μικρό χωριό σηκώθηκε στο πόδι από την αναστάτωση.

Μέχρι την τελευταία στιγμή όλοι ήλπιζαν ότι οι φόβοι τους θα διαψευστούν. Οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν ώρες και είχαν ανησυχήσει. Ο 33χρονος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε σταθμευμένο στο χωράφι. Εκεί βρέθηκαν και τα προσωπικά του αντικείμενα, τα κλειδιά και το κινητό του.

Το πιο ανησυχητικό όλων όμως ήταν ότι μέσα στο πηγάδι εντοπίστηκε νεκρό το αγαπημένο του σκυλί.

Μέσα στο σκοτάδι, άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν, με την χρήση  κατάλληλου εξοπλισμού (ορειβατι κού και καταδυτικού), να κατέβουν στο πηγάδι και να το εξερευνήσουν.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όταν δύτης της ΕΜΑΚ εντόπισε το άψυχο σώμα του Δημήτρη. Όλοι «πάγωσαν»!   Είναι μία τραγωδία που έχει συγκλονίσει τους πάντες και έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου νέου.

Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης του 33χρονου στο πηγάδι παραμένουν υπό διερεύνηση.

Το συγκεκριμένο πηγάδι είναι αρκετά μεγάλο.

Αν και ακάλυπτο, περιμετρικά διαθέτει  ένα μικρό προστατευτικό τοιχίο.

Μία εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο άτυχος Δημήτρης έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει το αγαπημένο του σκυλί.

Στο πηγάδι βρέθηκε καρφωμένο ένα σίδερο, το οποίο ενδεχομένως είχε τοποθετήσει για να στηριχθεί στην προσπάθεια του να διασώσει τον σκύλο του. Ίσως να έχασε την ισορροπία του. Ουδείς μπορεί να προσδιορίσει με βεβαιότητα τις συνθήκες της τραγωδίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος διέμενε στις Γούρνες, πήγαινε όμως συχνά στην Αγία Σεμνή για διάφορες δουλειές. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και ξαφνικά χάθηκε ο Δημήτρης, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ευγενικός και καλόκαρδος νέος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει