Οριστικά Τυμπάκι στις 25/3 ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ο ΠΟΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ

Το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ όπου περιμένει ήδη ο ΠΑΝΟΜ σφραγίζει-εκτός απροόπτου-σήμερα ο ΠΟΑ στον επαναληπτικό με τις Μοίρες στις 3 μ.μ. στο Ατσαλένιο.

Οι «πράσινοι» εν μέσω των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα αγωνίζονται σήμερα στην ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου έχοντας πάρει από το πρώτο ματς το προβάδισμα με τη νίκη τους στις Μοίρες με σκορ 2-1. Ο ΠΟΑ διεκδικεί το δεύτερο εισιτήριο του τελικού, με το πρώτο να έχει πάει στον ΠΑΝΟΜ που απέκλεισε στα ημιτελικά την Μινωική.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο  Ι. Μουρτζάκης με βοηθούς τους Κ. Τρουλινό, Κ. Κυριακόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό, το θέμα συζητήθηκε στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΕΠΣΗ, η οποία είχε ανακοινώσει  ότι ο φετινός τελικός θα γίνει στο γήπεδο του Τυμπακίου, εφόσον πληρούσε τους όρους ασφαλείας.

Μετά από αυτοψία που έγινε στο γήπεδο Τυμπακίου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον αρχιδιαιτητή Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες και έχουν τοποθετηθεί έξτρα κερκίδες, ενώ θα γίνουν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τις επόμενες ημέρες.

Έτσι το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε ότι οριστικά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Τυμπακίου με ημερομηνία την Κυριακή 25 Μαρτίου. Η ώρα διεξαγωγής του τελικού και περισσότερες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει