Λίγο πριν πάει σπίτι παραμόνευε ο θάνατος!

Λίγα μέτρα από το σπίτι του αρραβωνιαστικού της στο Γεράκι περίμενε ο θάνατος μια 37χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της χθες νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Γαζέπι Μύλος, στο δρόμο για το Καστέλλι.

Η άτυχη Ευφροσύνη Ψαράκη, εκπαιδευτικός κατά πληροφορίες στο επάγγελμα, επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος αρραβωνιαστικός της, ο οποίος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο ζευγάρι βρισκόταν σε ένα Ι.Χ. μάρκας fiat punto το οποίο 500 μέτρα πριν από το Γεράκι, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.  Εξετάζεται εάν το ζευγάρι επέστρεφε μετά από διασκέδαση στο σπίτι.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μία ευθεία και σύμφωνα με αστυνομικούς, διερευνάται εάν ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, ή εάν έγινε κάποιο απρόοπτο που οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα.

Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας εκτινάσσει στα 25 τα άτομα που έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα από την αρχή του χρόνου. Ο νομός Ηρακλείου έχει από την αρχή του έτους μέχρι και χθες την αρνητική πρωτιά στην Κρήτη και ακολουθούν τα Χανιά και το Λασίθι, ενώ, ευτυχώς, μέχρι και χθες η άσφαλτος στο νομό Ρεθύμνης δεν είχε βαφτεί με αίμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γ. Λιονάκη, 25 άτομα έχασαν τη ζωή τους από την αρχή της χρονιά στην Κρήτη. Οι 17 ήταν στον νομό Ηρακλείου, 5 στα Χανιά, 3 στο Λασίθι και κανένας στο Ρέθυμνο.

Το διάστημα αυτό, 3 άνθρωποι ήταν πεζοί, 7 επιβάτες σε κάποιο όχημα, και 15 οι οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων . Εξ αυτών 19 άνδρες και 6 γυναίκες. Οι 9 εκ των 25 θυμάτων ήταν πάνω από 55 ετών, 2 κάτω των 17 ετών και οι υπόλοιποι από 18 έως 30 ετών. Δώδεκα  άτομα έχασαν τη ζωή τους από εκτροπή του οχήματός τους και 10 από συγκρούσεις οχημάτων.

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι 9 άτομα σκοτώθηκαν μεταξύ μία το μεσημέρι με 5 το απόγευμα, 7 άτομα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί και οι υπόλοιποι τις άλλες ώρες της ημέρας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει