ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Στις Αρχάνες ο τελικός της σεζόν 2018-19

Στις Αρχάνες θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2018-19 καθώς η διοργανώτρια αρχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμπεριλαμβάνει στην προκήρυξη του θεσμού, την έδρα διεξαγωγής του τελικού (πέρσι έγινε στο Τυμπάκι).

«Ο τελικός αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣΗ περιόδου 2018-19 ορίζεται να διεξαχθεί στο γήπεδο Αρχανών “Μαρκομιχελάκειο” εφόσον τηρούνται οι απαραίτητοι όροι ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του. Ιδιαίτερα για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ περιόδου 2018-19, εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα (ισόπαλο αποτέλεσμα), δεν θα υπάρξει παράταση αλλά ο νικητής θα κριθεί αμέσως από τη διαδικασία των πέναλτι», αναφέρει η προκήρυξη.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής, δεν αλλάζει κάτι. Οι αγώνες θα είναι μονοί μέχρι και τα ημιτελικά (γηπεδούχος η ομάδα μικρότερης κατηγορίας) ενώ οι ημιτελικοί θα είναι διπλοί.

Άλλα σημαντικά σημεία της προκήρυξης του Κυπέλλου:

– Στους αγώνες συμμετέχουν υποχρεωτικά όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, της Α1 και Α2 κατηγορίας ενώ προαιρετικά  οι ερασιτεχνικές  ομάδες  σωματείων  που  ίδρυσαν ΠΑΕ και οι ομάδες της Β’ και Γ’ ΕΠΣΗ.

-Η μη υποβολή δήλωσης συμμετοχής ή υποβολή δήλωσης με όρους, συνεπάγεται τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο. Η ομάδα αυτή χάνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο δικαιούται να μετάσχει και της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 500 ευρώ.

-Όσοι αγώνες Κυπέλλου, μόνο στη φάση των νοκ –άουτ αγώνων  κριθούν στην παράταση τότε, κατά τη διάρκεια της παράτασης και μόνο η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα για ακόμα μία αλλαγή. Άρα στο σύνολο 5 αλλαγές.

– Η νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου ΕΠΣΗ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος, στην περίπτωση που αδυνατεί, δικαίωμα συμμετοχής έχει η φιναλίστ του τελικού.

Η κλήρωση της α’ φάσης θα γίνει στις 16/8 στην Αυγενική και τότε θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των παιχνιδιών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει