Στα Μάλια ο τίτλος του Σούπερ Καπ

ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΟΠΑΛΟ 1-1 ΣΤΟ 90ΛΕΠΤΟ

Ο ΠΑΝΟΜ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν κερδίζοντας χθες τον Γιούχτα στον τελικό του Σούπερ Καπ στο Αρκαλοχώρι με 4-2 στα πέναλτι αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Όλα έγιναν στο β’ μέρος με τον ΠΑΝΟΜ να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53’, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Λυράκης δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ ο Μυλωνάς.

Στο 55’ ο Συσκάκης με σουτ έκανε το 1-0 με την απάντηση για τον Γιούχτα ναα είναι άμεση, καθώς στο επόμενο λεπτό (56’) ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ ήταν πιο ψύχραιμοι έχοντας πρωταγωνιστή τον Ζαχαριουδάκη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, καταφέρνοντας να κερδίσουν με 4-2.

ΠΑΝΟΜ: Στα Μάλια ο τίτλος του Σούπερ Καπ

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

1-0       Μαυρίδης

1-1       Τριανταφύλλου

2-1       Τζιράκης

Ραπτάκης   απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης

Μανιαδής        δοκάρι

Ρουμπάκης   απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης

Συσκάκης         3-1

Ηλιόπουλος     3-2

Μυλωνάς        4-2

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασωτάκης, Κορτσινίδης, Ραπτάκης, Στρατάκης, Τζανής,Μαυρομάτης, Τσάτσος, Ανωγειανάκης (20λτ Ηλιόπουλος), Ρουμπάκης, Σφυρογιαννάκης

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Κόστα, Μαυρίδης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Σωμαράκης,Καπετανάκης,Λυράκης, Μανιαδής, Συσκάκης, Μυλωνάς

  Το βραβείο στον πιο γνωστό φίλο του Γιούχτα, Νίκο Μαστοράκη
Το βραβείο στον πιο γνωστό φίλο του Γιούχτα, Νίκο Μαστοράκη

Οι βραβεύσεις

Ο τελικός είχε ειδικό σκοπό καθώς τα έσοδα του διατέθηκαν στον Αλέξανδρο Αλεξάκη για την αποκατάσταση της υγείας του.  Στο περιθώριο του αγώνα έγιναν και βραβεύσεις στον δήμαρχο Μινώμα Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη, στον προπονητή του ΠΑΝΟΜ Γιώργο Βλαχάκη, στον πρώην πρόεδρο του ΟΦΑ Χαράλαμπο Βολιτάκη, στον φίλο του Γιούχτα Νίκο Μαστοράκη ενώ τιμήθηκε και ο αείμνηστος διαιτητής Γιάννης Κριθινάκης.

Στο περιθώριο του Σούπερ Καπ έγιναν και βραβεύσεις

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει