Αρχίζει ο γύρος της Κρήτης με πατίνια

Από τα Χανιά αρχίζει σήμερα ο γύρος της Κρήτης με πατίνια. Ο γύρος της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί με παράλληλες εκδηλώσεις και στους τέσσερις νομούς του νησιού, ενώ έχει στόχο να αναδείξει άγνωστα στο ευρύ κοινό σημεία της Κρήτης, να ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό και να κάνει ευρύτερα γνωστό το ολυμπιακό πλέον άθλημα των πατινιών.

Στο γύρο της Κρήτης με πατίνια συμμετέχουν 15 αθλητές του αγωνιστικού τμήματος πατινιών του Ο.Κ.Α. Πρέβελη οι οποίοι μεταφέρουν το μήνυμα: “Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή, διασχίζοντας όλους τους νομούς της Κρήτης”. Το εγχείρημα θα διαρκέσει ως τις 6 Σεπτεμβρίου, με την εκκίνηση να δίνεται από το δημαρχείο στο Καστέλι Κισσάμου σε μια διαδρομή ως τα όρια του νομού Ρεθύμνου. Στις 8:00 το βράδυ σήμερα πραγματοποιείται εκδήλωση στην πλατεία Αγοράς των Χανίων, με μουσική, χορό, διάφορα events και ενημέρωση από τους εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Η εκκίνηση αύριο πραγματοποιείται από το Πάτημα στα όρια των νομών, μέχρι το Αλοϊδιανό Χάνι, ενώ θα υπάρχει παράλληλα και εκδήλωση το βράδυ στις 8:00 στην πλατεία Άγνωστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.

Ο γύρος φθάνει μεθαύριο στο Ηράκλειο, σε μια διαδρομή η οποία περιλαμβάνει απόσταση από το Αλοϊδιανό Χάνι έως και τα Μάλια. Στις 8:00 το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιείται εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας με τη συμμετοχή του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

Η ολοκλήρωση του γύρου γίνεται την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου με κάλυψη απόστασης από τα Μάλια ;vς τον Άγιο Νικόλαο και εκδήλωση στις 8:00 το βράδυ στο θεατράκι της λίμνης, με μουσικοχορευτική παρουσία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει