Σχολικά είδη μοιράζει ο Δήμος Ηρακλείου

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Στη διανομή πακέτου σχολικών ειδών θα προβεί ο  Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι).

Η διανομή θα γίνει ως εξής:

– Για το σημείο διανομής Α1 – Εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης (δ/νση: Σολωμού Σολωμού 14, δίπλα από γραφεία ΑμεΑ),  αύριο, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.30 το πρωί με 2.00 το μεσημέρι.

– Για το σημείο διανομής Α2 – Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου (θύρα 3 – αίθουσα 1ου ορόφου), αύριο τις ίδιες ώρες.

– Για το σημείο διανομής Α3 – Παλαιά Λαχαναγορά (παραλιακή έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας), σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή από τις 8.30 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι.

– Για τα σημεία διανομής  Δαφνές Κυπαρίσσι και Ασίτες η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις Ασίτες από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στις Δαφνές από τις 9 το πρωί ως τις 11 το πρωί και στο Κυπαρίσσι από τις 9 ως τις 11 το πρωί.

Για την παραλαβή των σχολικών ειδών   οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

– Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί

– Τον Αριθμό Αίτησης

– Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει