Αφιέρωμα στην Α1 ΕΠΣΗ που ξεκινά

Άκρως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ
ΠΑΝΟΜ, ΠΑΟΚ, ΠΟΡΟΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 

Άκρως ανταγωνιστικό αναμένεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, καθώς αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά τη μεταγραφική περίοδο.

Οι ομάδες που έδωσαν τα… ρέστα τους στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται να ξεχωρίσουν είναι ο Πόρος, ο ΠΑΟΚ, ο Αλμυρός, ο Ζαρός και οι Μοίρες, οι οποίοι πρόσθεσαν δυνατά ονόματα στα ρόστερ τους, ενώ και ο ΠΑΝΟΜ διατήρησε το αξιόλογο περσινό υλικό.

Όσον αφορά τα αουτσάιντερ είναι δύσκολο να κάνουμε πρόβλεψη, καθώς πάντα το πρωτάθλημα της Α1 κρύβει εκπλήξεις.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλες οι ομάδες κρατούν χαμηλούς τόνους και δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες, στην ανάδειξη και προώθηση νέων ταλαντούχων παικτών. Ας δούμε τις μεταγραφές και τους στόχους των ομάδων με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πόρος

Παρότι νεοφώτιστος ο Πόρος δημιούργησε ένα αξιόλογο σύνολο με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός.  Με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στον πάγκο ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Άγγελου Καστελιαννάκη να αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Επίσης πρόσθεσε στο ρόστερ του, τους Χαρίτο, Σκούφο, Μήτρου, Παπουτσάκη, Λεμονιά, Χατζησεβαστό, Χρηστάκη, Μεταξάκη Ν., Βιτσαρά.

ΠΑΟΚ

Μετά από μια δύσκολη χρονιά στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ξαναγίνει η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Η προσθήκη έμπειρων και νέων παικτών, των Ιερωνυμίδη, Κεφαλούκου, Δρακούλη, Καουκάκη, Παπαδιού, Δημητριάδη, Διακάκη, Κοζυράκη σε συνδυασμό με το υπάρχον υλικό αναμένεται να κάνει τη διαφορά. Την τεχνική ευθύνη θα έχει και φέτος ο Νίκος Ανδριανάκης.

ΠΑΝΟΜ

Δεν χρειάστηκε πολλές προσθήκες ο ΠΑΝΟΜ, καθώς διαθέτει δυνατό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία για να κάνει τη διαφορά και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Πατελής, ενώ η ομάδα των Μαλίων απέκτησε τους Πρωτογεράκη, Λυράκη, Σχοιναράκη, Μηλάκη και αρκετά νέα παιδιά.

Αλμυρός

Ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες θα δοθεί στον Αλμυρό, στον οποίο ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια ανάδειξης παικτών με προπονητή τον Δημήτρη Βολονάκη.

Η ομάδα του Γαζίου αναμένεται να αποτελέσει και φέτος ένα άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε: Πρικάκης, Γεωργίου, Μπέρκης, Σεληνιωτάκης, Φασουλέτος, Μεντουδάκης.  Aπό τους Νέους Αλμυρού προωθήθηκαν οι  Ζερβός, Αγαπάκης και Καναβάκης.

Ζαρός

Δυνατά ονόματα πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ζαρός και αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στην ελίτ. Στην ομάδα της Μεσαράς ευελπιστούν σε μια καλή πορεία, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά ειδικά από τον Ζαρό από τον Δημήτρη Κόκκινο, ο οποίος ηγείται της τεχνικής ηγεσίας.

Η ομάδα της Μεσσαράς απέκτησε τους  Χαμαλάκη Π, Ποτηράκη, Καλομοίρη Χρ., Κόκκινο, Αναγνωστάκη, Χριστοφοράκη, Μόντι, Χατζιδάκη, Καραμανιτάκη.

Μοίρες

Με τον Γιώργο Φινοκαλιώτη  να συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και φέτος, οι Μοίρες βάζουν ως στόχο να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα θα γίνει προώθηση των νέων παιχτών που διαθέτει η ομάδα. Οι Μοίρες απέκτησαν τους: Λυμπερόπουλο, Σαβουιδάκη, Πολυμερίδη Χ., Πολυμεριδη Ι. Προωθήθηκαν από τους Νέους Μοιρών: Νικολαντωνάκης, Γουρλεμάκης, Ταφλάι.

Μινωική

Η Μινωική συνεχίζει τη φιλοσοφία των δύο τελευταίων χρόνων και στοχεύει στη συμμετοχή στο ρόστερ όλο και περισσότερων νέων παικτών με πρωτεργάτη τον προπονητή  Γιάννη Χατζησεβαστό. Ήδη στο ρόστερ υπάρχουν 15 παίκτες, οι οποίοι παίζουν μικροί. Στο ρόστερ προστέθηκαν οι: Παπαγγελής, Σαραφαλντίν, Νικολάι, Αστυρακάκης, Στακά

κης, Αλεξάκης  και από τους Νέους Μινωικής προωθήθηκαν οι Αμποτζής, Κλίνης.

ΑΟΤ

Με αρκετούς παίκτες από την Πυργιώτισσα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς ανανέωθηκε το ρόστερ του ΑΟΤ, με τεχνικό τον Μιχάλη Κουτεντάκη και έχει ως στόχο την προώθηση ταλαντούχων παικτών και μια καλή πορεία. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι: Κουτεντάκης, Μποτοφέι, Μανουσάκης, Στρατοδίκης, Κιόσσα, Ναυροζίδης, Φραγκιαδάκης, Ντισπυράκης, Ντρέκα, Γρηγοράκης, Μαυρογιαννάκης, Παπαδωμανολάκης, Κωνσταντάρακης, Παπαδάκης, Σχοιναράκης, Μπιμπάκης.

Ρωμανός

Μεγάλη ανανέωση έγινε στον Ρωμανό, καθώς από το υπάρχον υλικό έμειναν μόνο 6 παίκτες. Ο τεχνικός Νίκος Σουργιάς με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο  αναζήτησε και ενίσχυσε το ρόστερ με τους παρακάτω παίκτες: Μυλωνάκης, Κτιστάκης, Κουκάκης, Κάτελας, Γιανναδάκης, Ψαλιδάκης, Παπαδάκης, Σκουτέλης, Βιλινάκης, Κοτζαδάκης, Ταβερναράκης, Χαλκιαδάκης, Πουλάκης. Από τις Ακαδημίες προωθήθηκαν οι Μιράσι, Δουζένης, Μπαλτζάκος, Μπούντος Ι., και Τ.

Ανθεστίων

Η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος μπαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο μια καλή πορεία. Η ομάδα του Θραψανού με νέο τεχνικό τον Μάριο Σηφάκη δεν έκανε το μπαμ στις μεταγραφές, ωστόσο απέκτησε παίκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Μαραγκάκη, Αναφυντάκη, Κεφάκη, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σταυρακάκη.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε πέρυσι στην Α1 ΕΠΣΗ για να μείνει. Στην ομάδα του Κατσαμπά γίνεται σοβαρή προσπάθεια στις Ακαδημίες, ενώ ο προπονητής Μιχάλης Δεληγιάννης θα έχει δυνατούς παίκτες στο ρόστερ του, προκειμένου να πραγματοποιήσει καλή πορεία και να πετύχει γρήγορα την παραμονή. Αποκτήθηκαν οι Λιουδάκης, Καλομοίρης, Τσαφαντάκης Δ., Ανδρικάκης, Νικολάου Π., Χρ., Δεληθω- μαΐδης και Καλαμιώτης Ηρ.

Τύλισος

Στόχος της Τυλίσου είναι να καθιερωθεί ως μια αξιόλογη, ανταγωνιστική ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ. Ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες συνδυάζοντας ταλέντο και εμπειρία.  Απέκτησε τους: Διγενή, Γιαννουλάκη, Μπαλωμένο, Σπανό, Μαθιουδάκη, Φρονιμάκη Γ. και Φρονιμάκη Ι., Παρασύρη, Χατζηγεωργιου,  Μανιαδάκη, Πατεράκη . Την τεχνική καθοδήγηση θα έχει και φέτος ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Γόρτυς

Μια καλή πορεία χωρίς μπελάδες είναι ο στόχος της Γόρτυνας, η οποία ενισχύθηκε με τους: Σταυρακάκη, Τσαίνη, Γκίκα,  Κουτσοποδιώτη, Φραγκιαδάκη, Σαβοΐδάκη. Στον πάγκο συνεχίζει ο Γιώργος Ποντίκαλης.

Αγ. Βαρβάρα

Ως νεοφώτιστη η Αγ. Βαρβάρα στοχεύει σε μια άνετη παραμονή με προπονητή τον Νίκο Φανουράκη. Οι προσθήκες των Αλνασάν, Σαμαριτάκη, Παπουτσάκη, Κάβαλο και Γαρεφαλάκη ελπίζουν ότι θα συμβάλουν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Φαιστός

Ριζική ανανέωση έγινε στη Φαιστό, καθώς άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα. Με τον Στέλιο Ανωγειαννάκη στον πάγκο στους Βόρρους ευελπιστούν ότι δεν θα περάσουν άλλη μια αγχωτική χρονιά όσον αφορά την παραμονή. Αποκτήθηκαν οι: Ρινακάκης, Παπαδάκης, Σαβοϊδάκης, Ανωγειαννάκης Δ., Μαρής, Νταουσιάνης, Χατζηδάκης, Μαράκης, Σωπασής, Μάρκογλου, Καρταλιαννάκης, Μπορδέλης, Λεοντιάδης , Φυντικάκης, Ρουκουνάκης, Μάλι.

Τριτωνία

Με αισιοδοξία θα μπει στο πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Τριτωνία, η οποία θα πορευτεί στον πάγκο με τον Μιχάλη Ζουραράκη  έχοντας ως στόχο τη γρήγορη παραμονή. Στο ρόστερ της προστέθηκαν και οι: Μερκουλίδης Δ., Γιαννόπουλος, Καργιωτάκης Μ., Μερκουλίδης Γ., Φραγκιαδάκης, Μιχελινάκης.

ΤΟΠΙΚΟ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σέντρα σε Α1 και Α2 κατηγορία

Στη σέντρα σήμερα τα πρωταθλήματα Α1 και Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Για την Α1 το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία είναι το Αλμυρός-Γόρτυς σήμερα στις 5 μ.μ. ενώ τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν αύριο.

Σήμερα ξεκινάει και η Α2 με τέσσερα παιχνίδια (ΑΟΚ-Ελπίδες, Κεραυνός-Μαραθώνας, Χερσόνησος-Ασήμι, Νέοι Εργοτέλη-Αθλόπολις).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Α1 ΕΠΣΗ

Σήμερα (5 μ.μ.)

Αλμυρός – Γόρτυς: Κρασαγάκης Χ., Παπαδάκης Μ., Μοχιανάκης Α.

Κυριακή (5 μ.μ.)

Τύλισος – ΑΕΚ: Μαυρουδής Δ., Τζώρτζογλου Φ., Χριστουλάκης Ε.

Αγία Βαρβάρα – Πόρος: Δασκαλάκης Ι., Γρηγοράκης Ι., Καρατζάς Γ.

Ανθεστίων – Ρωμανός: Φερετζάκης Ν., Σπινάκης Ν., Σιγανού Γ.

Μοίρες – ΠΑΝΟΜ: Μανδαλενάκης Ε., Μαυραντωνάκης Α., Τσαμπουράκης Γ.

Τριτωνία – ΑΟΤ: Σφακιανάκης Δ., Ξυπάκης Γ., Χναράκης Δ.

Φαιστός – Μινωική: Παπαδάκης Φ., Περτσελάκης Γ., Κατσογιάννης Η.

ΠΑΟΚ – Ζαρός: Πατεμτζής Γ., Αδαμάκης Ζ. Θ., Ψαρράς Κ.

Α2 ΕΠΣΗ

Σάββατο (5 μ.μ.)

ΑΟΚ – Ελπίδες: Χαραλαμπάκης Ε., Καρατζάς Γ., Περτσελάκης Γ.

Κεραυνός – Μαραθώνας: Βισκαδούρος Μ., Μαυραντωνάκης Α., Καούρας Γ.

Χερσόνησος – Ασήμι: Κώστας Κ., Δασκαλάκης Α., Σαμιωτάκης Ε.

Νέοι Εργοτέλη – Αθλόπολις: Μαυραντωνάκης Ι., Δρακουλάκης Κ., Κατσογιάννης Η.

Κυριακή (5 μ.μ.)

Δαμάστα – Ηρακλής Νιπιδιτού: Μαυραντωνάκης Ι., Κώστας Κ., Βισκαδούρος Α.

Δίας – Γούβες: Νικολακάκης Β., Ελευθεράκης Σ., Μαυραντωνάκης Ν.

Διαγόρας – Λίντο: Γαρεφαλάκης Κων. Μ., Σφακιανάκης Ε. Μ., Τουρλουκάκη Χ.

ΟΦΑ – Ρούβας: Κρασαγάκης Χ., Μάτσας Κ., Δρακωνάκης Ε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει