Δίχως τέλος το αίμα στην άσφαλτο της Κρήτης

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 36 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Βουτηγμένοι στο αίμα είναι πλέον οι δρόμοι της Κρήτης. Λίγα 24ωρα μετά τον άδικο χαμό του 34χρονου Νίκου από την Γέργερη και της 35χρονης Ρωσίδας, η οποία έχασε την ζωή της ενώ έκανε διακοπές στο Ρέθυμνο, ένας ακόμα νέος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

Ο λόγος για έναν 24χρονο Κρητικό, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την σύγκρουση δύο μηχανών (η μία μεγάλου κυβισμού) στον Καβρό Χανίων.

Ο άτυχος νέος δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του  υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, εκτινάσσοντας στους 36 τον αριθμό των νεκρών στην Κρήτη από τις αρχές του έτους.

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκαν τρία ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοβαρά τραυματισμένος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ 78χρονος, ο οποίος χθες το πρωί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, στο ύψος του Γιόφυρου.

Ο οδηγός αν και προσπάθησε να τον αποφύγει, δεν τα κατάφερε καθώς ο άτυχος άνδρας πετάχτηκε μπροστά του την τελευταία στιγμή.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημά του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος φέρει σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και ορθοπεδικά κατάγματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ρακοσυλλέκτη, γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή, ο οποίος συνήθιζε να μαζεύει κουτιά αλουμινίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει