ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς Κυπέλλου

Την προετοιμασία τους για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αυτόν με τον Ερμή Αμυνταίου για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Κυριακή, ξεκίνησαν ουσιαστικά χθες οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, με πρωινή προπόνηση στο Παγκρήτιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το παιχνίδι της Φλώρινας και παράλληλα προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τον άγνωστο αντίπαλό τους, ο οποίος θα αγωνιστεί και φέτος στη Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής που απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου το Καλαμπάκι Δράμας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, θα αντιμετωπίσει σήμερα για το τοπικό Σούπερ Καπ, τον Μελιτέα Μελίτης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Εργοτέλης πρέπει να επιβεβαιώσει στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει δύο ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Παπαβασιλείου που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Πανθηραϊκό, ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής. Στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για τη Φλώρινα, θα φανούν λογικά και οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας για το σχήμα που θα παρατάξει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει