Κορυφή για τέσσερις στην απρόβλεπτη φετινή Α1 ΕΠΣΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΖΑΡΟ • ΣΤΟ 90’ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Ο ΠΑΝΟΜ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

Τέσσερις ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ, μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.

Ο Πόρος που συνέτριψε με 5-1 την Τριτωνία στο Αστρίτσι, ο Ζαρός που επικράτησε με 4-0 της Γόρτυνας, η ΑΕΚ που έκανε εκπληκτική ανατροπή στις Μοίρες (3-2) και ο ΠΑΝΟΜ που στο 90’ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι.

Στον Κρουσώνα αναμένονται σήμερα εξελίξεις όσον αφορά την πρόσληψη νέου προπονητή. Μετά τις αρνητικές απαντήσεις από τους Μανόλη Σουτζή και Βασίλη Κρασανάκη, ο πρόεδρος κ. Μπουμάκης βρίσκεται σε επαφές με τον Μύρωνα Σηφάκη για την επιστροφή του μετά από καιρό στην ομάδα καθώς και με έναν τεχνικό από τη Βοιωτία.

 

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΜ 2-2

Στο 90’ κρίθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΝΟΜ. Η ομάδα των Μαλίων ισοφάρισε σχεδόν στην εκπνοή (2-2) με τον Συσκάκη και κράτησε το αήττητό της. Στο 40’ ο Μυλωνάς έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΝΟΜ, ενώ στην επανάληψη ο Δρακούλης σημείωσε δύο τέρματα και ανέτρεψε το σκορ προσωρινά για τους γηπεδούχους που τελικά έμειναν σε μία ακόμα ισοπαλία.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Λιακάκης (74’  Δρακογιαννάκης), Βασιλείου, Κοζυράκης, Παπαδιός., Σούρσος (60’  Βατσινάς), Παπαδάκης, Μιχελακάκης, Καουκάκης (77’  Φράγκος), Δρακούλης, Γεωργόπουλος.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Σωμαράκης, Μαυρίδης, Τζιράκης (80’  Διαμαντάκης), Κόνστα (35’  λτ Δαριβιανάκης), Καπετανάκης, Χαλκιαδάκης, Μυλωνάς, Συσκάκης,, Νικολάι, Μανιαδής.

 

ΤΡΙΤΩΝΙΑ – ΠΟΡΟΣ 1-5

Με καρέ του Άγγελου Καστελιαννάκη (πέτυχε 4 γκολ) ο Πόρος πέρασε άνετα από το Αστρίτσι, κερδίζοντας την Τριτωνία με 5-1. Στο 5’ ο έμπειρος φορ έκανε το 1-0, ενώ στο 22’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 32’  ο Χρηστάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 65’  και στο 70’ πάλι ο Καστελιαννάκης με δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 83’ ο Στεφανάκης μείωσε σε 5-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κρασαγάκης.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Φτυλάκης, Μερκουλίδης Γ, Μερκουλίδης, Μανιουδάκης, Μιχελινάκης, Σφακιανάκης, Γιαννόπουλος, Κόκκινος, Σχοιναράκης, Κάλλας.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Βιτσαράς, Χατζησεβαστός (62’  Πολυχρονάκης), Χαρίτος, Κλωνάρης (67’ Παπουτσάκης), Μαγάκης, Ζαφείρης Α., Χρηστάκης, Καστελλιανάκης (72’ Μάρκου), Σκούφος, Σκουλάς (64’ Λεμονιάς).

 

ΑΟΤ – ΜΙΝΩΙΚΗ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το γήπεδο του Τυμπακίου ο ΑΟΤ και η Μινωική (1-1).  Στο 40’ ο Χριστοδουλάκης Ι. άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 70’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’ με τη «χρυσή» αλλαγή του Γιάννη Χατζησεβαστού, τον Γιώργο Βαρδονικολάκη (1-1).

Διαιτητής ήταν ο κ. Πατεμτζής.

ΑΟΤ: Κωνστανταράκης, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Παπαδομανωλάκης, Ντόκο, Κουτεντάκης (65’ λ.τ Άλμπετ), Χριστοδουλάκης (70’ Κιόσα), Ντισπυράκης (75’ Φραγκιαδάκης), Τριάντης, Δαβερτζίδης, Μαρακομιχελάκης (80’ Μαυρογιαννάκης).

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Σταράκης (75’ Δρακωνάκης), Αναγνωστάκης, Καραντινάκης, Χατζηδημητρίου, Καστελιαννάκης, Ανδρεαδάκης (75’ Αλεξάκης) Ρουμελιώτης, Νικολάι, Αστυρακάκης (46’ Βαρδονικολάκης Γ.), Κλίνης.

 

 

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 2-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αγ. Βαρβάρα επί του Αλμυρού με 3-2, στο γήπεδο της Τυλίσου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 10’  προηγήθηκαν με πέναλτι του Κοζορώνη Ν., ενώ ο Αλμυρός ισοφάρισε στο 16’ με τον Σεληνιωτάκη (1-1). Ο Κοζορώνης «χτύπησε» ξανά στο 44’ , ενώ στο 66’ ο Πρίφτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 80’ ο Ζερβός μείωσε για το τελικό 3-2. Η ομάδα του Γαζίου είχε 4 δοκάρια (2 Σεληνιωτάκης, 2 Αγαπάκης) και ένα η Αγ. Βαρβάρα με τον Κοζορώνη Ν.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βασάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Μανωλακάκης, Πρικάκης, Κλάδος, Σεληνιωτάκης, Αγαπάκης, Στρατήγης Π. (77’  Ζερβός Μ), Μεντουδάκης(46’  Βελιβασάκης), Φασουλέτος (60’  Καναβάκης)  Μπέρκης, Απλαδάς Η.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Δαμιανάκης, Φωτάκης, Αρνίταλης, Σαμμαριτάκης, Γκουζιώτης, Πακιουφάκης, Κοζορώνης Ν. (89’ Γαρεφαλάκης), Κασσωτάκης, Μαυρομάτης (55’ Kοζωρόνης Δ.), Πρίφτης (70’ Σχοιναράκης), Δάσκος (85’ Τιτάκης).

 

ΖΑΡΟΣ – ΓΟΡΤΥΣ 4-0

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζαρός, κερδίζοντας άνετα με 4-0 τη Γόρτυνα. Ο Αναγνωστάκης στο 29′ και ο Χριστοφοράκης στο 32′ έκαναν το 2-0 με τον Μόντι στο 39′ να κάνει το 3-0. Ο ίδιος παίκτης στην επανάληψη διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζερβάκης.

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Γιαννακάκης, Αλμπαντάκης, Παραθύρας, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι (70′ Ζαχαριουδάκης), Καλομοίρης (65′ Ξεκαρδάκης), Ποτηράκης (82′ Δουλγεράκης),  Χριστοφαράκης (75′ Γιατρομανωλάκης), Αναγνωστάκης.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Γκίκας (46’ Κυρλάκης), Ξαγοραράκης, Φραγκιαδάκης, Σταυρακάκης, Φανουράκης, Τσαΐνης (66’ Κουτσοποδιώτης), Κεφάκης, Μπατούνας (46’ Δημήτρης), Ψωμάς (68’ Φουντουλάκης), Νικηταράς.

Οι παίκτες του Ανθεστίω-να στους πανηγυρισμούς ενός από τα δύο γκολ που πέτυχαν στην Τύλισο.
Οι παίκτες του Ανθεστίω-να στους πανηγυρισμούς ενός από τα δύο γκολ που πέτυχαν στην Τύλισο.

ΤΥΛΙΣΟΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 1-2

Με «διπλό» κατάφερε ο Ανθεστίωνας να κατακτήσει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας στην Τύλισο με 2-1 την τοπική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30’ με τον Φωτόπουλο. Στο 40’ ο Τρουλάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90’ με τον Χατζηγεωργίου. Ο Ανθεστίων είχε κι ένα δοκάρι με τον Κεφάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κρασαγάκης.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Σπανός, Ρεμιγιάκης, Μανιαδάκης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης, Σπάρος, Γιαννουλάκης (90’ Φρονιμάκης), Μανιούδης, Σπύρου (75’  Παρασύρης), Μαθιουδάκης (80’ Στεφανάκης), Πατεράκης (65’ Χατζηγεωργίου).

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μιχελακάκης (90’ Κελαράκης), Γιαπετζάκης, Καπαρουνάκης, Τσομπανάκης, Μηλάκης, Κεφάκης, Μελαδάκης, Σταυρακάκης (35’ λ.τ Καλογερίδης), Τρουλάκης, Φωτόπουλος (75’ Αναγνωστόπουλος).

 

ΜΟΙΡΕΣ – ΑΕΚ 2-3

Εντυπωσιακή ανατροπή για την ΑΕΚ, η οποία, ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τις Μοίρες, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει με 3-2! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ το 30’  με τον Βιδάκη , ενώ στο 37’ ο Φραγκιαδάκης έκανε το 2-0. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και στο 40’ ο Ποντίκαλης μείωσε σε 2-1. Στο 70’ ο Νικολάου Χρ. ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 88’ ο Τσαφαντάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χαραλαμπάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Μασέλης, Πολυμερίδης Ι., Καλεμάκης, Φανουράκης, Πολυμερίδης Χρ. (80’ Κουρλετάκης), Φραγκιαδάκης, Βιδάκης, Προβιδάκης, Ηλιάκης (80’ Καργάκης), Κιόρι.

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Νικολάου Πρ., Βασιλάκης, Ντελία, Δεληθωμαίδης, Καραφωτιάς Τάκης (82’ Ευαγγελόπουλος), Καλαμιώτης, Κοκκινάκης (65’ Κάββαλος), Τσαφαντάκης, Ποντίκαλης, Νικολάου Χρ.

 

ΦΑΙΣΤΟΣ – ΡΩΜΑΝΟΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έγινε στους Βώρρους ανάμεσα στη Φαιστό και τον Ρωμανό, καθώς το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς μεγάλες φάσεις.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαυραντωνάκης.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Λεοντιάδης, Σκατζάκης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Σαβοϊδάκης (46′ Ανωγειανάκης), Νταουσιάνης (88′ Γκερεδάκης), Ρινακάκης, Χατζιδάκης (60’ Κωνσταντάκης), Παπαδάκης Γ.Μ, Καρταλιανάκης (46’  Μάλι) Παπαδάκης Γ.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Μυλωνάκης, Κάββαλος, Κάτελας, Ρουμπάκης, Γιανναδάκης, Ψαλιδάκης, Βιλανάκης (60’ Χαλκιαδάκης), Ταβερναράκης, Σκουτέλης(75’ Κουκάκης), Κοτζαδάκης, Πουλάκης (70’ Μαθιουδάκης).

 

Α1 ΕΠΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγων.)

ΟΜΑΔΑ           Β.         ΓΚΟΛ

1) Πόρος          7          9-2

2) Ζαρός          7          6-1

3) ΠΑΝΟΜ      7          8-4

4) ΑΕΚ 7          5-2

5) Τριτωνία     6          4-5

6) Ρωμανός     5          4-2

7) Αγ. Βαρβάρα          4          4-6

8) Αλμυρός     4          4-4

9) Ανθεστίων   4          4-5

10) Μινωική    3          7-7

11) ΠΑΟΚ        3          5-5

12) Τύλισος     2          2-3

13) Φαιστός    2          5-7

14) ΑΟΤ           1          2-5

15) Μοίρες      0          2-7

16) Γόρτυς       0          0-6

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η αγων.)

Τύλισος-Ανθεστίων     1-2

Μοίρες-ΑΕΚ     2-3

Αλμυρός-Αγ. Βαρβάρα           2-3

Τριτωνία-Πόρος           1-5

Φαιστός-Ρωμανός      0-0

Ζαρός-Γόρτυς              4-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΜ            2-2

ΑΟΤ-Μινωική  1-1

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αλμυρός-Τύλισος

Αγ. Βαρβάρα-Τριτωνία

Πόρος-Ζαρός

Ανθεστίων-Μοίρες

ΑΕΚ-Φαιστός

Ρωμανός-ΠΑΟΚ

Γόρτυς-Μινωική

ΠΑΝΟΜ-ΑΟΤ

 

ΣΚΟΡΕΡ

5 γκολ: Καστελιαννάκης Α. (Πόρος)

4 γκολ: Μυλωνάς (ΠΑΝΟΜ)

3 γκολ: Δρακούλης (ΠΑΟΚ), Ανδρεαδάκης (Μινωική), Κοζορώνης Ν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει