ΠΟΙΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.: Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε για το πιστολίδι

Η Αστυνομία γνωρίζει ποιος πυροβόλησε τον 40χρονο ...αν και ενημερώθηκε από το EKAB! 

Τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από πυροβόλο όπλο ένας 40χρονος από τα Ανώγεια χθες τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στα Λινοπεράματα, διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο 40χρονος, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, βλήθηκε στη δεξιά θωρακική χώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης ήταν καλεσμένος σε κοινωνική εκδήλωση. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ για τον τραυματισμό του, ενώ, όταν έφτασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας στον χώρο, συνάντησαν εξωτερικά δεκάδες άτομα, τα οποία όμως έλεγαν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν το παραμικρό για το πώς σημειώθηκε ο τραυματισμός.

Εξωτερικά του κέντρου όπου γινόταν η κοινωνική εκδήλωση βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες, ενδεχομένως από μπαλοθιές, όπως είπαν στην «Π» αστυνομικοί. Ο 40χρονος, αν και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και εστάλη ασθενοφόρο, είχε μεταφερθεί από δικούς του ανθρώπους στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αναζητώντας έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών από ορεινό χωριό του Ηρακλείου, για να καταθέσει εάν γνωρίζει κάτι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει