ΤΕΝΙΣ: Οι νικητές του 5ου Παγκρήτιου Τουρνουά Βετεράνων

Στις εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων, το οποίο ολοκληρώθηκε σε δύο δόσεις.

Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές-τριες. Τις βραβεύσεις έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και πρόεδρος του Ομίλου Παντελής Σαπουνάκης, ο πρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας και 1ος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Στέφαν Τζβέτκοφ, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος-αθλητικογράφος Σώτος Παιδάκης και πρόεδροι τοπικών Ενώσεων Αντισφαίρισης.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών +35 πήρε ο Μάνος Κοκκάλης από την Ιεράπετρα, κερδίζοντας στον τελικό τον Μανώλη Φανουράκη (Ηράκλειο) με 2-1 σετ. Στους άνδρες +45, πρώτευσε ο Σίμος Χαλέπης (Ιεράπετρα) ο οποίος επιβλήθηκε του Μιχάλη Ανυφαντάκη (Αρκαλοχώρι) που αποχώρησε λόγω τραυματισμού από τον τελικό. Τέλος, στις γυναίκες επικράτησε η Κατερίνα Κοκκολάκη (Γεωργιούπολη), η οποία νίκησε με 2-0 την Ζαχαρένια Σιγανού (Άγιος Νικόλαος).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει