ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Το Αρκαλοχώρι μάς περιμένει όλους

Όλα έτοιμα για τη γιορτή στο Αρκαλοχώρι

Περισσότερα από 4.000 άτομα από Ελλάδα και 32 χώρες του εξωτερικού, θα συμμετάσχουν στον 4ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Αρκαλοχώρι. Μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού για την οποία εκτός από τους συμμετέχοντες, ανυπομονούν και οι οικοδεσπότες που υπόσχονται μια άριστη φιλοξενία με πολλές εκπλήξεις.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

«Είναι ένα σπουδαίο αθλητικό-πολιτιστικό γεγονός που πραγματικά τιμά την Κρήτη και το Ηράκλειο, παρακινώντας τους νέους και όλες τις ηλικίες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό» τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης.

Ο πρόεδρος του ΑΘΛΗ.ΣΥ κ. Αλεβιζάκης, δήλωσε: «Είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή που προβάλλει την παράδοση της Κρήτης και τον πολιτισμό της. Περισσότεροι από 400 εθελοντές προσφέρουν εντατικά για να διεξαχθεί με επιτυχία ο αγώνας και τους ευχαριστούμε πολύ».

Ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Καλογεράκης πρόσθεσε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον αθλητικό σύλλογο, στους φορείς της περιοχής μας για την άψογη διοργάνωση που στέλνει το μήνυμα ότι και η ενδοχώρα του νόμου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει