Στο εδώλιο για τη «σοκολάτα» στο Τυμπάκι

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης εκδικάζεται αύριο η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο στο Τυμπάκι με τον εντοπισμό αυτοσχέδιου εργαστηρίου επεξεργασίας και τυποποίησης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας».

Όπως είχε γίνει  γνωστό αστυνομικοί κατάσχεσαν από πατάρι παλιού καφενείου 16,5 κιλά χασίς, 2,5 κιλά «σοκολάτας» και εξοπλισμό απαραίτητο για τις διαδικασίες επεξεργασίας.

Για την υπόθεση παραπέμπονται στο εδώλιο δύο 47χρονοι φίλοι, ο ένας γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και ο άλλος γεωπόνος.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας τόσο προανακριτικά όσο και κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών επέμεινε στην αθωότητά του και μάλιστα εμφανίστηκε συντετριμμένος από την εμπλοκή του σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση. Με δάκρυα στα μάτια υποστήριξε ότι ως άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά γενικότερα και ότι ουδέποτε θα έκανε κάτι που θα εξέθετε τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του και ιδιαίτερα τη σύζυγό του λόγω και υπηρεσιακής της ιδιότητας.

Την ευθύνη για τα ναρκωτικά ανέλαβε ο 47χρονος φίλος του, γεωπόνος στο επάγγελμα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έσπευσε να απεμπλέξει τον συγκατηγορούμενό του, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει