ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Γιούχτας, Γόρτυνα, Γούβες, Κανάρια στη β’ φάση

Ο Γιούχτας, η Γόρτυνα, οι Γούβες και τα Κανάρια ολοκλήρωσαν τον κύκλο των ομάδων που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Τα χθεσινά ματς δεν επιφύλαξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις.

ΤΥΛΙΣΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-5

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα 5 γκολ, ο Γιούχτας κέρδισε στην Τύλισο την τοπική ομάδα.

Το πρώτο μέρος έληξε 0-0 αλλά στα πρώτα 7 λεπτά της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές (2 ο Σπηλιωτάκης και ένα ο Σφυρογιαννάκης), «καθαρίζοντας» την πρόκριση. Ο Σφυρογιαννάκης πέτυχε άλλο ένα τέρμα και ο Ηλιόπουλος έκλεισε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Χατζηγεωργίου.

Το ματς σφύριξε ο κ. Κουναλάκης.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Γιανναδάκης, Γιαννουλάκης, Ρεμιγιάκης, Μπαλωμένος (80’ Ταβουλαρέας), Σπυριδάκης, Παρασύρης, Κεφαλογιάννης (46’ Πατεράκης), Μανιούδης, Στεφανάκης (72’ Φρονιμάκης), Χατζηγεωργίου, Σπύρου (65’ Μαθιουδάκης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Γιαννόπουλος, Κασσωτάκης, Βαρδής, Τζανής (46’ Ραπτάκης), Λογοθέτης, Μανουσάκης, Στρατάκης, Χατζάκης, Μαυρομάτης (65’ Ηλιόπουλος), Σπηλιωτάκης, Σφυρογιαννάκης.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Γιούχτα ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που την ενίσχυσαν στο ματς με την Παλαιόχωρα και καλεί τον κόσμο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΟΦΙ.

ΜΟΧΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 0-3

Εύκολα πέρασε από τον Μοχό η Γόρτυνα, επικρατώντας με 3-0 της τοπικής ομάδας.

Στο 14’ ο Μπαντούνας άνοιξε το σκορ, με τον νεοαποκτηθέντα Χελά να «γράφει» το 2-0 στο 23’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μηναδάκης στο 88’.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας.

ΜΟΧΟΣ: Αρβανίτης, Σαρινάκης, Μαστροβασίλης (46’ Πεδιωτίδης), Διαμαντάκης Γ., Ντάγκινης, Ρουμελιώτης, Ταμιωλάκης (60’ Χαρωνίτης), Αργυρός, Ματαλιωτάκης (80’ Διαμαντάκης Σ.), Γεωργαλής, Ρουσοχατζάκης (46’ Μπόρας).

ΓOPTYΣ: Ανδρικάκης, Ξαγοραράκης, Χελά, Σταυρακάκης, Δημήτρης (79’ Ντόκο), Μπαντούνας (46’ Μηναδάκης), Σαβουιδάκης Στ., Κουτσοποδιώτης, Μάλο, Αντωνάκης (46’ Κυρλάκης), Φουντουλάκης (60’ Ψωμάς).

ΚΑΝΑΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2-1

Με δύο γκολ του Τσαμαντιώτη στο 3’ και το 68’, τα Κανάρια επιβλήθηκαν με 2-1 στο Μαρτινέγκο του Εθνικού που μείωσε στην εκπνοή του αγώνα με τον Γιαννόπουλο.

Διαιτήτευσε ο κ. Βισκαδούρος Μ.

ΚΑΝΑΡΙΑ: Ντάγια, Κολίτσι, Πρέντι, Φαζάκης, Μυλωνάκης (40’ Σχοιναράκης), Αντωνόπουλος (71’ Χότζα), Κρανιωτάκης, Χότζα, Μουρτζάκης (58’ Θεοδωράκης), Τσαμαντιώτης, Τζάκο (32’ Χαλκιαδάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ραπούσης Μαρκουλάκης, Τσολακούδης (86’ Σταματούκος), Γιαννόπουλος, Βρέντζος, Θαλασσινός, Κονίδης (76’ Μαρκουλάκης), Σακκουδής (86’ Ζερβός), Μπαμίδης (66’ Μαυρογιάννης), Τότος, Βελαώρας.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ-ΓΟΥΒΕΣ 1-3

Κανένα πρόβλημα για τις Γούβες που επιβλήθηκαν με 3-1 του Πατούχα στη Βιάννο.

Οι Κάββαλος, Κορνηλάκης σκόραραν στο πρώτο τέταρτο για να μειώσει ο Σπανάκης στο 39’. Ο Γκούρο στο 61’ έκανε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαδάκης Φ.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Λουλάκης Γ., Μεραμβελιωτάκης (46’ Σαλίου), Πλέβι (79’ Κοκολάκης), Άλεξ (80’ Πονήρης), Σφακιανάκης, Μπιτσακάκης Εμμ., Μπιτσακάκης Μιχ., Μπιτσακάκης Μ. Δ., Ραπτάκης, Σπανάκης, Μπριντάκης (45’ Λουλάκης Γ. Ε.)

ΓΟΥΒΕΣ: Δανελάκης, Τσάλος, Σπυριδάκης, Χούπι, Κάββαλος, Γκούρο, Ποριώτης, Ευσταθίου, Νερατζάκης Δ. (60’ Χαρκουτσάκης), Κορνηλάκης (80’ Παπαστεφανάκης), Κωτούλας (70’ Καρύδης).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει