ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Νέο boutique hotel με ιδιωτική παραλία

Ένα καινούργιο boutique ξενοδοχείο με ιδιωτική παραλία των Aria Hotels που ανήκει στον όμιλο Libra εγκαινιάζει τη λειτουργία του το 2019 στον Άγιο Νικόλαο.

Ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών των Aria Hotels ανέρχεται πλέον σε 28 στην Ελλάδα, με την προσθήκη 8 ακινήτων κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Με τα υψηλότερα πρότυπα πολυτελείας, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, πολλά με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, καθώς και ένα κέντρο spa με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το ύφος και η διάταξη του ξενοδοχείου το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια. Διαθέτει, επίσης, ιδιωτική παραλία. Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών.

Καθένα από τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου θα εμπνέεται από ένα νησί, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη με τη δική του ξεχωριστή αφήγηση και με ειδικές διακοσμητικές πινελιές – μια τέλεια έκφραση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Ο μοναδικός αυτός προορισμός διακοπών είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Aria Hotels και της Mirum Hellas, μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον κλάδο της ανάπυξης ακινήτων πολυτελείας. Κοινό όραμα των δύο εταιρειών αποτελεί η δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών με επίκεντρο την αυθεντικότητα, την αρχιτεκτονική αρτιότητα και την υψηλή αισθητική.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει