ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΗ: Ξεκίνημα με ισοπαλίες στα Χανιά

Με εκτός έδρας ισοπαλίες ξεκίνησαν οι Μικτές Ηρακλείου το φετινό τους ταξίδι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η πρεμιέρα τους στον 12ο Όμιλο, στο γήπεδο των Μουρνιών με αντίπαλο τα Χανιά, έκρυβε παγίδες και σε τελική ανάλυση -με το σκεπτικό ότι φέτος προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση οι δύο πρώτοι- ο ένας βαθμός θα φανεί χρήσιμος στη συνέχεια.

Από τις δύο χθεσινές αναμετρήσεις, περισσότερες συγκινήσεις είχε η κόντρα των Παίδων που έληξε 2-2, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν και δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά. Αντίθετα ο αγώνας των Νέων έμεινε στο στείρο 0-0.

Στο άλλο ματς των Νέων για τον Κρητικό πάντα Όμιλο, το Ρέθυμνο πέρασε με νίκη 1-0 από το Λασίθι ενώ στους Παίδες οι Ρεθυμνιώτες επικράτησαν με το εντυπωσιακό 7-0.

Στη δεύτερη αγωνιστική (21/11) θα παίξουν Ηράκλειο- Λασίθι και Ρέθυμνο -Χανιά.

 

Χωρίς γκολ οι Νέοι

ΜΙΚΤH ΕΠΣΗ NΕΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑΤα νώτα τους πρόσεξαν περισσότερο οι Νέοι των Χανίων και του Ηρακλείου, με συνέπεια το ματς να ολοκληρωθεί δίχως τέρματα.

Το ανανεωμένο συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού βρίσκεται σε φάση που ψάχνει τα πατήματά του στο γήπεδο και φυσιολογικά στο επόμενο εντός έδρας ματς με το Λασίθι, θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

ΧΑΝΙΑ: Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Σελάμης, Γιακουμάκης (60’ Τριφύλλης), Μπερικάκης, Κουτσοκολάκης (46’ Γκολόσι)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Καρδουλάκης (51’ Κόκας), Ματαλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης (56’ Τσαμαντιώτης), Θεοδωράκης, Αναστασιάδης (62’ Χαλκιαδάκης), Ζηδιανάκης (62’ Τσακόνι), Ανδρουλάκης (56’ Σταυρουλάκης).

 

Ιδιαίτερα θεαματική ήταν η πρεμιέρα των Παίδων χθες στα Χανιά
Ιδιαίτερα θεαματική ήταν η πρεμιέρα των Παίδων χθες στα Χανιά

Πλούσιο θέαμα στους Παίδες

Μάλλον τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ που έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από το γήπεδο των Μουρνιών. Αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, στο τέλος τα δοκάρια της εστίας του Τσαλαπατάνη δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξεκινήσουν με νίκη τη διοργάνωση.

Το Ηράκλειο προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ του Κοντάκη, ενώ τα Χανιά ισοφάρισαν σε 1-1 στο 20’ με την εκτέλεση φάουλ του Σκοπελίτη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου με τον Ζαχαριουδάκη να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ στο 35’ (1-2).

Το φινάλε έκρυβε τις καλύτερες συγκινήσεις και μετά από βολέ του Χατζηδάκη, ο Λαδάς κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και νίκησε τον Τσαλαπατάνη, κάνοντας το 2-2 στο 67’. Αμέσως μετά, ο Πολιτάκης τράνταξε το δοκάρι του Κρασανάκη, ενώ το ίδιο συνέβη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τον Λαδά αυτή τη φορά να βρίσκεται απέναντι από τον Τσαλαπατάνη, τον οποίο πλάσαρε, με τη μπάλα να χτυπά ξανά στο δοκάρι.

Και σε αυτό το ματς διαιτητής ήταν ο Ρεθυμνιώτης Σταυρουλάκης.

ΧΑΝΙΑ: Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Πλανάκης, Σκοπελίτης (50’ Καραμανώλης), Πενταράκης, Καλαμαρίδης, Σταματάκης (36’ Θανασιός), Λυμπεράκης (50’ Κοτζαμιχάλης), Λαδάς, Μπραουδάκης, Γεωργακάκης (36’ Πολιτάκης)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τσαλαπατάνης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Σκραφνάκης, Κώτης, Καρανδινός, Καλαϊτζάκης (40’ Κουτσουπιάς), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (60’ Πακιουφάκης), Κοντάκης, Κακουλάκης (65’ Διβάνης).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει