«Χτίζει» διαφορά ο ασταμάτητος Ζαρός!

ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΝΟΜ • ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ, 3-1 ΤΗΝ ΑΕΚ • «ΤΕΣΣΑΡΑ» Ο ΠΑΟΚ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟΤ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

Ο Ζαρός έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ!
Η ομάδα της Μεσσαράς νίκησε με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Αλμυρό, αύξησε τη διαφορά στους 8 βαθμούς! Η ομάδα του Γαζίου ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά την άνετη νίκη του επί του ΑΟΤ με 4-0 «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση.

 

ΖΑΡΟΣ – ΠΑΝΟΜ 2-0

Ο Ζαρός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ με 2-0 με πρωταγωνιστή τον Φραγκίσκο Ποτηράκη.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν τέρματα παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Το σκορ άνοιξε στο 69’  ο έμπειρος φορ στο 81’  διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νικολακάκης.

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Γιαννακάκης (46’ ′ Αναγνωστάκης), Κουρουθιάνακης, Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης (62’ ′ Παραθύρας), Χριστοφοράκης, Μόντι (84’ ′ Σδραλάγκας), Ποτηράκης, Δουλγεράκης, Καλομοίρης (77’ ′ Κουτσάκης).

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Τζιράκης, Μαυρίδης, Τζανάκης (88’ ′ Σωμαράκης), Διαμαντάκης (78’ ′ Μηλάκης), Κατσούλης (75’ ′ Λυράκης), Σχοιναράκης, Καπετανάκης, Πρωτογεράκης, Συσκάκης, Μανιαδής.

 

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΕΚ 3-1

από το ντέρμπι Αλμυρού - ΑΕΚ
Ακόμα ένα στιγμιότυπο από το ντέρμπι που έγινε στο Γάζι.

Παιχνίδι με πλούσιο θέαμα έγινε στο Γάζι, όπου ο Αλμυρός νίκησε με 3-1 την ΑΕΚ και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Κατσαμπά άνοιξε το σκορ στο 9’ με πλασέ του Νικολάου Χ. Στο 23’ με σουτ του Πρικάκη έγινε το 1-1. Στο 41’ με κεφαλιά ο Σεληνιωτάκης ανέτρεψε το σκορ.Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 88’ με πλασέ του Απλαδά.

Η ΑΕΚ εξέφρασε παράπονα για τις πολλές κίτρινες κάρτες, τις οποίες δέχτηκαν οι παίκτες της στο πρώτο ημίχρονο από τον διαιτητή κ. Μανδαλενάκη.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικητόπουλος, Καρυωτάκης, Αγαπάκης, Σεληνιωτάκης, Βελιβασάκης (65’  Ζερβός), Στρατήγης Π.(50’ Απλαδάς), Μεντουδάκης (80’ Μπέρκης), Στρατήγης Α., Πρικάκης, Σακλαμάκης (75’  Κουσκόφ).

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Δεληθωμαίδης (80’  Ανδρεαδάκης), Ποντίκαλης (65’  Ντάγκινης), Κατσαρής, Νικολάου Χ., Ντελία, Ευαγγελόπουλος (78’  Λαμπράκης), Καλαμιώτης, Κοκκινάκης, Καραφωτιάς Α., Τσαφαντάκης.

 

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ 4-0

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επί του ΑΟΤ με σκορ 4-0 και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο 16’  ο Δρακούλης άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 23’  ο Βασίλης Παπαδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Δρακογιαννάκης αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 82’  ο Βατσινάς «έκλεισε» το τελικό σκορ 4-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος Μ.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Δρακογιαννάκης, Παπαδιός, Βασιλείου, Κεφαλούκος, Καουκάκης, Γεωργόπουλος (65’ Σούρσος), Δρακούλης (74’ Βατσινάς), Παπαδάκης Β. (72’ Παπαδάκης Μ.), Ανωγειαννάκης.

ΑΟΤ: Κωνστανταράκης, Μανουσάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδομανωλάκης, Ντόκο, Κουτεντάκης (51’  Κιόσα), Χριστοδουλάκης, Τριάντης, Ντισπυράκης, Φραγκιαδάκης (49’  Ντρέκα), Μαρακομιχελάκης (60’  Σχοιναράκης).

 

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΤΥΛΙΣΟΣ 3-0

Επέστρεψε στις νίκες η Μινωική, κερδίζοντας με 3-0 την Τύλισο.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3’  με σουτ του Δρακωνάκη  πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Στο 65’  ο Ρουμελιώτης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 75’  με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Τύλισος είχε φάσεις με τους Μανιούδη, Κεφαλογιάννη, Γκίνη, Σπυριδάκη και Σπύρου, ενώ η «Μπάρτσα»  με τους Ρουμελιώτη, Κλίνη και Νικολάε.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας Κ.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Δρακωνάκης, Διγενής, Αναγνωστάκης (75’  Μητρόπουλος), Χατζηδημητρίου, Καστελιαννάκης (60’ Σαραφαλντίν), Ανδρεαδάκης, Αστυρακάκης, Ρουμελιώτης (75’ Γελαδάς), Νικολάε, Αλεξάκης (60’ Κλίνης).

ΤΥΛΙΣΟΣ: Γιανναδάκης, Ρεμιγιάκης, Μανιαδάκης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης, Σπάρος (85’ Ταβουλαρέας), Γιαννουλάκης, Γκίνης, Σπύρου, Μανιούδης, Κεφαλογιάννης (65’ Στεφανάκης).

 

ΜΟΙΡΕΣ-ΠΟΡΟΣ 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στις Μοίρες, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Πόρο (1-1).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5’ πήραν κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Ιερωνυμάκη (1-0). Στο 20’ ο Σκούφος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαυραντωνάκης Ι.

Ο Πόρος απέκτησε τον Γουργιώτη.

ΜΟΙΡΕΣ: Σαβουϊδάκης Π., Μασέλης (30’ λ.τ. Κουτσάκης), Πολυμερίδης Χ., Πολυμερίδης Ι. (68’ Λυμπερόπουλος), Καλεμάκης, Κιόρι, Σαβουϊδάκης Χ., Ηλιάκης, Προβιδάκης, Καργάκης Σ., Ιερωνυμάκης.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Κλωνάρης, Χαρίτος, Βιτσαράς, Πολυχρονάκης (85’ Μάρκου), Χριστάκης, Σκούφος, Μαγάκης, Σκουλάς (55’  Γκουζιώτης), Μεταξάκης (80’  Μαγκουσάκης), Καστελλιανάκης.

 

ΤΡΙΤΩΝΙΑ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-3

Σπουδαίο διπλό απέσπασε ο Ρωμανός στο γήπεδο του Αστριτσίου από την Τριτωνία με 3-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην επανάληψη η ομάδα της Ελιάς μπήκε αποφασισμένα και στο 62’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πουλάκη. Στο 64’ ο Μιχελακάκης έκανε το 2-0 για τον Ρωμανό και στο 84’ πάλι ο Πουλάκης πέτυχε και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90’ με σκόρερ τον Φραγκιαδάκη Μ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γρηγοράκης.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Φτυλάκης, Γεωργόπουλος, Σαξώνης (89’  Βασιλάκης), Σφακιανάκης, Βανγκέλι, Στεφανάκης, Αντωνακάκης, Στρατιδάκης, Μιαούλης (46’  Φραγκιαδάκης), Μερκουλίδης.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Κουκάκης, Καραταράκης (58’  Βιλανάκης), Κάββαλος (82’ Λασιθιωτάκης), Μαυρίδης, Παπαδάκης, Κάτελας, Πουλάκης, Μιχελακάκης, Σκουτέλης (46’  Ξυλούρης), Κοτζαδάκης (72’  Γκαναδάκης).

 

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 2-2

Ο Ανθεστίων μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη από την αξιόμαχη Αγ. Βαρβάρα, ο οποία έσωσε την παρτίδα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Θραψανό (2-2).

Οι γηπεδούχοι με το “καλημέρα” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’  με τον Κεφάκη, ενώ στο 15’ ο Τρουλάκης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0).

Η επανάληψη όμως επιφύλαξε αρνητικές εκπλήξεις για τον Ανθεστίωνα, καθώς στο 60’  ο Κοζορώνης Ν. μείωσε σε 2-1 και στο 87’ μετά από σουτ του Κοζορώνη Δ., η μπάλα κόντραρε στον Δρακάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του  (2-2).

Διαιτητής ήταν ο κ. Χαραλαμπάκης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μιχελακάκης, (83’  Μακρογιαννάκης), Τσομπανάκης, Γιαπεντζάκης, Γιαλυτάκης, Δρακάκης, Καπαρουνάκης, Μηλάκης (63’ Μελαδάκης), Τρουλάκης, Κεφάκης, Πεχυνάκης (70’ Μεμοτσέλα).

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Σπανός, Αρνίταλης, Κοζορώνης Δ., Μιφτάρι, Σαμαριτάκης, Πακιουφάκης (90’ Τιτάκης), Κοζορώνης Ν., Σχοιναράκης (70’ Ντισπιράκης Γ.), Μανωλακάκης (65’ Χασουράκης), Δάσκος (85’ Ντισπιράκης Ν.), Πρίφτης.

 

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το γήπεδο των Βώρρων η Φαιστός και η Γόρτυνα (1-1).

Μετά από ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο στο 53’  οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με πλασέ του Φραγκιαδάκη.

Στο 68’  οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με σουτ του Νταουσιάνη.

Η Φαιστός είχε ένα δοκάρι με τον Καρταλιαννάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαδάκης, για τον οποίο εξέφρασαν παράπονα από τη Γόρτυνα.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Λεοντιάδης, Χατζιδάκης, Χατζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Ν., Ρινακάκης, Νταουσιάνης, Παπαδάκης Γ.τ.Μ, Γκερεδάκης, Παπαδάκης Γ.τ.Γ. (70’ Μαράκης), Μάλλι (46’  Καρταλιανάκης).

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Σταυρακάκης, Σαβουιδάκης Στ. (70’ Δημήτρης)., Φραγκιαδάκης, Ξαγοραράκης, Χελά, Μάλο, Κεφάκης, Νικηταράς (70’ Νικηταράς), Αντωνάκης, Ψωμάς (67’ λ.τ. Κοζυράκης).

 

Α1 ΕΠΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγων.)

ΟΜΑΔΑ           Β.         ΓΚΟΛ

1) Ζαρός          28        22-4

2) Αλμυρός     20        21-14

3) ΠΑΟΚ          19        21-9

4) ΑΕΚ 18        12-8

5) Μινωική      16        21-17

6) Πόρος          16        16-8

7) ΠΑΝΟΜ      16        17-14

8) Ρωμανός     14        18-15

9) Ανθεστίων  13        13-16

10) Τριτωνία   12        11-20

11) Φαιστός    11        13-16

12) Αγ. Βαρβάρα        8          12-19

13) Γόρτυς       8          5-13

14) Μοίρες      7          12-17

15) Τύλισος     6          7-17

16) ΑΟΤ           4          6-20

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10η αγων.)

Μινωική-Τύλισος         3-0

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ      4-0

Ζαρός-ΠΑΝΟΜ           2-0

Φαιστός-Γόρτυς          1-1

Τριτωνία-Ρωμανός      1-3

Μοίρες-Πόρος 1-1

Αλμυρός-ΑΕΚ  3-1

Ανθεστίων-Αγ. Βαρβάρα            2-2

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τύλισος-ΑΟΤ

ΠΑΝΟΜ-Μινωική

Γόρτυς-ΠΑΟΚ

Ρωμανός-Ζαρός

Πόρος-Φαιστός

ΑΕΚ-Τριτωνία

Αγ. Βαρβάρα-Μοίρες

Ανθεστίων –Αλμυρός

 

ΣΚΟΡΕΡ

8 γκολ: Κοζορώνης Ν. (Αγ. Βαρβάρα)

7 γκολ: Στρατήγης Α. (Αλμυρός)

6 γκολ: Καστελιαννάκης (Πόρος), Πουλάκης (Ρωμανός), Δρακούλης (ΠΑΟΚ)

5 γκολ: Φραγκιαδάκης (Τριτωνία), Μυλωνάς (ΠΑΝΟΜ), Ποτηράκης (Ζαρός), Νικολάε (Μινωική).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει