ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Εύκολα ο Γιούχτας, εκπλήξεις από ΟΦΑ και Μοίρες

Με δύο εκπλήξεις συνεχίστηκε χθες η δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Στη μεγαλύτερη από αυτές, ο ΟΦΑ (Α2) κέρδισε με 2-1 τη Μινωική στο Αρκαλοχώρι, σε παιχνίδι που έγινε υπό το φως των προβολέων. Στις Μοίρες, η τοπική ομάδα απέκλεισε την ΑΕΚ ενώ προκρίθηκαν ακόμα στον τρίτο γύρο, ο Γιούχτας, ο Ρωμανός και το Ασήμι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΓΟΥΒΕΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-6

Ξεμούδιασμα για τις ρεζέρβες του Γιούχτα στη Χερσόνησο, στο 6-0 επί των Γουβών.  Το σκορ άνοιξε ο Ηλιόπουλος στο 20’ και στο 26’  ο Χατζάκης σημείωσε το 2-0. Στο 32’ ο Ηλιόπουλος βρήκε και πάλι δίχτυα για το 3-0. Στην επανάληψη, το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Σπηλιωτάκης (50΄, 84’) και Σαμπροβαλάκης (53’).

Διαιτήτευσε ο κ. Φερετζάκης.

ΓΟΥΒΕΣ: Βενέρης, Χάνος, Σπυριδάκης, Χρήστου (46′ Λόουελ), Βασιλειάδης Α., Μαραγκάκης, Μηλάκης (35′ Νεραντζάκης Αγγ.), Γκούρο (80′ Τσάλος), Κωτούλας, Χούπι, Νεραντζάκης Δ. (70′ Παπαστεφανάκης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Γιαννόπουλος, Κασωτάκης (46’ Πλουσής), Μαυρομάτης, Λογοθέτης, Στρατάκης, Μανουσάκης, Χατζάκης, Κορτσινίδης, Σφυρογιαννάκης, Σπηλιωτάκης, Ηλιόπουλος (46’ Σαμπροβαλάκης)

ΟΦΑ-ΜΙΝΩΙΚΗ 2-1

Σπουδαία πρόκριση για τον ΟΦΑ που εκμεταλλεύθηκε την έδρα του, επικρατώντας με 2-1 της Μινωικής. Ο Τριανταφυλλάκης στο 42’ και ο Χαρμπής στο 57’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΟΦΑ για να μειώσει απλά ο Κλίνης στο 74’.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαυραντωνάκης Ι.

ΟΦΑ: Κασαπάκης, Περιβολάρης, Χαρμπής, Μουρτζάκης, Χριστοφής, Ψαθάκης (55’ Κουκάκης), Λουλάκης, Συμιανάκης (86’ Γαβριλάκης), Παπαδογιαννάκης, Βισκαδουράκης (70’ Κώστας), Τριανταφυλλάκης, (72’ Δαγκωνάκης)

ΜΙΝΩΙΚΗ: Αμπατζής, Διγενής (49’ λ.τ. Αναγνωστάκης), Μητρόπουλος, Δρακωνάκης, Χατζηδημητρίου, Καστελιανάκης, Ανδρεαδάκης (75’ Αστυρακάκης), Κλίνης, Αποστολάκης, Ρουμελιώτης, Νικολάι

ΜΟΙΡΕΣ-ΑΕΚ 0-0 (5-3 πεν.)

Μίνι έκπληξη στις Μοίρες, όπου η τοπική ομάδα που παραπαίει στο πρωτάθλημα απέκλεισε στα πέναλτι την δεύτερη στην Α1 ΑΕΚ.

Ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν δίχως γκολ και όλα κρίθηκαν από τα 11 βήματα. Όλοι οι εκτελεστές των γηπεδούχων ήταν εύστοχοι (Λυμπερόπουλος, Προβιδάκης, Κιόρι, Καργάκης, Πολυμερίδης Χρ.) ενώ από την ΑΕΚ, μοιραίος στάθηκε ο Νικολάου Χ., το πέναλτι του οποίου απέκρουσε ο Σαβοϊδάκης (ευστόχησαν οι Ντελία, Ποντίκαλης, Νικολάου Π.).

Διαιτήτευσε ο κ. Κώστας.

ΜΟΙΡΕΣ: Σαβοϊδάκης, Καργάκης Α., Καργάκης Στ., Πολυμερίδης Ι., Πολυμερίδης Χ., Κιόρι, Καλεμάκης, Κουτσάκης, Προβιδάκης, Γουρλεμάκης (82’ Ταφλάι),Λυμπερόπουλος.

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Ανδρεαδάκης, Κατσαρής (65’ Νικολάου Χ.), Ευαγγελόπουλος, Λέλεκας (55’ Ντελία), Καλαμιώτης, Άλπιον (70’ Λαμπράκης), Κοκκινάκης, Ντάγκινης (75’ Τσαφαντάκης), Ποντίκαλης, Νικολάου Π.

ΑΣΙΤΕΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 0-1

Με γκολ του Κοτζαδάκη στο 50’, ο Ρωμανός κέρδισε τις Ασίτες στο γήπεδό τους και συνεχίζει στο Κύπελλο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δασκαλάκης Α.

ΑΣΙΤΕΣ: Πιπεράκης, Ιατράκης, Μηναδάκης, Μανουσάκης, Θεοχαράκης, Αναστασάκης Δ., Αναστασάκης Κ., Χριστοδουλάκης (55′ Αποστολάκης), Δασκαλάκης, Κοπιδάκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Μυλωνάκης, Χουρδάκης (77′ Μπαλτζάκης), Μπούντο (53′ Μιχελακάκης), Κάββαλος, Γκαναδάκης, Ξυλούρης, Σκουτέλης, Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Κοτζαδάκης, Δουζένης

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΣΗΜΙ 1-2

Με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, το Ασήμι κέρδισε με 2-1 την Ομόνοια στην Αλικαρνασσό. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Χαλκιαδάκης στο 85’ και ο Χατζάκης στο 90’. Η Ομόνοια είχε προηγηθεί στο 57’ με τον Πουλακάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αδαμάκης Α.Θ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τζαμούσης, Θοδωρής, Χατζηπαναγιώτης, Μπαφάκης, Μπορδούβαλης, Δατσέρης, Παπαδογιωργάκης, Δαριβιανάκης, Μαχλάς, Πουλακάκης, Καραδάκης (62’ Πετμεζάς)

ΑΣΗΜΙ: Ρομπέρτο, Βελόγλου, Μαζιτζής, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Χατζάκης, Κρουσταλάκης, Χαλκιαδάκης, Δαριβιανάκης (69’ Γοραντωνάκης), Περάκης (75’ Χατζηκωνσταντίνου), Έντι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει