επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο! Ο Νοέμβριος μια εβδομάδα γερή έχει ακόμη, αλλά γιατί μου φαίνεται ότι έχει κρατήσει πολύ αυτός ο μήνας;

ΕΙΧΕ και κάποιες βροχές ο Νοέμβριος, θα κάνει πάλι κάτι λαντουρίδικο και αυτό ήταν. Δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερο.

ΧΑΡΑΣ ευαγγέλια για τους συνταξιούχους λοιπόν που παίρνουν αλώβητες τις συντάξεις. Και ίσως κάποιοι και αυξήσεις!

ΑΛΗΘΕΙΑ, μα πού είναι ο Τσακαλώτος; Όλοι τον ψάχνουν κι αυτός πουθενά!

ΑΡΑΓΕ δέχεται η “ΠΑΤΡΙΣ” την επίθεση που διαβάζω στα κοινωνικά δίκτυα; Μπα! Απλώς υπολογίζουν πέραν του δέοντος ορισμένα «στελέχη» που έχουν μπει για τα καλά στον κυβερνητισμό μετά την επαναστατική τους άσκηση στην αριστερά.

ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ κοινωνία τούς ξέρει πολύ καλά. Τόσο καλά που δεν φαντάζονται.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτή η ιστορία με τον μάρτυρα του C4 I; Αποφάσισε μετά από 15 χρόνια και είπε ότι υπάρχουν δωροδοκίες πολιτικών, για να πάρει το έργο η εταιρεία; Δηλαδή ο Γιάννος Παπαντωνίου… Δεν ξέρω αλλά όλες αυτές οι ιστορίες ζέχνουν…

ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ θέλει τώρα να ψαχτούν όλα τα ονόματα. Ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΝΑ καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τις συνθήκες παραλαβής του συστήματος ασφαλείας C4I καλούνται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, το οποίο δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο ΜΟΝΟΣ που δεν θα καταθέσει είναι ο Παυλόπουλος λόγω της ιδιότητάς του ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΣΤΗΝ εισαγγελική πρόταση σήμερα, οι τρεις πρώην υπουργοί ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο με ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

ΚΑΝΕΝΑ από τα 16 προαπαιτούμενα που έπρεπε να είχε ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του χρόνου η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής, αναφέρει η πρώτη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Ευτυχώς δηλαδή που βγήκαμε από τα μνημόνια.

ΓΙΑΤΙ, κύριοι, συγκρίνετε τα τρία χρόνια που «έφαγε» ο Σώρρας με τα δέκα χρόνια της καθαρίστριας στον Βόλο; Εάν ο Σώρρας είχε πει ότι έχει περισσότερα χρήματα, θα… έτρωγε ακόμη λίγοτερη ποινή!

ΜΙΑ ΠΟΛΥ καλή υποψηφιότητα αυτή που προέκυψε στη Σητεία. Του Γιώργου Ζερβάκη, του ανθρώπου που μπορεί ίσως να παίξει κομβικό ρόλο στον Δήμο Σητείας. Και να ενώσει δυνάμεις και να δώσει άλλο τόνο σε όλη την ανατολική Κρήτη.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ αυτή η ιστορία με τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον…βιασμό του ταξιτζή. Κάτι δεν πάει καλά βέβαια στην όλη υπόθεση, αλλά θα τα βρουν οι ανακριτές.

ΤΣΙΠΟΥΡΑ και λαβράκι θα δουν τις τιμές τους να πέφτουν. Αυξάνεται η παραγωγή. Υπάρχει και ο ανταγωνισμός, βλέπετε.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει