Κρας τεστ στο Σχηματάρι για τον ΟΦΗ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ • ΝΑ «ΣΠΑΣΕΙ» ΤΟ ΡΟΔΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

Επικίνδυνη έξοδο στο Σχηματάρι θα επιχειρήσει αύριο (4.30μμ) ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη θα δοκιμαστεί σε μία δύσκολη έδρα από μια αξιόλογη ομάδα, η πορεία της οποίας μέχρι σήμερα δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των μονάδων της. Ο πρωτοπόρος ΟΦΗ θέλει πολύ να σημειώσει το τρίτο του «διπλό», μετά τις νίκες σε Θήβα και Χαλκίδα καθώς μπαίνει σε μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία μας. Με νίκη την Κυριακή θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους αντιπάλους μας, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για τα επόμενα τέσσερα ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πάμε για να κερδίσουμε», επισημαίνει ο Βασίλης Ράλλης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με εξαίρεση τον στρατευμένο Πρωτογεράκη.

«Είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα όμως στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο. Πρέπει να δείξουμε την απόλυτη συγκέντρωση, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε νικητές», τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Αγαπιάδης.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Σιδέρης-Δελαγραμμάτικας.

Για την 1η νίκη

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, το Δειλινό υποδέχεται αύριο (5μμ) την Αγία Παρασκευή στο κλειστό του Λίντο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Γωνιωτάκη έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και στο τρίτο συνεχόμενο ματς που θα δώσει μέσα στο Ηράκλειο, ελπίζει να «σπάσει» το ρόδι, προκειμένου αν μη τι άλλο να τονώσει το ηθικό του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Κοτσίρης-Τσακιράκη (κομ. Μπορμπαντωνάκης).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής:

Παναγίτσα- Καλλιθέα Ρόδου, Κορωπί-Ίκαρος Ν.Σμ., ΕΦΑΟΖ- Αργοναύτης, Μελίσσια-Βούρειος (Μπανασάκης), Λοκρός- Άρης Θήβας.

Ματς επιβίωσης

Το Ρέθυμνο θα δώσει σήμερα (3.45μμ) έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, φιλοξενώντας τον Χολαργό στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1. Η επίτευξη της πρώτης νίκης είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, εάν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες παραμονής.

Ο καινούργιος προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας για την κρίσιμη αναμέτρηση, τόνισε πως η θέληση και το πάθος θα κρίνουν τον νικητή: «Αυτές τις μέρες επικεντρωθήκαμε στον ψυχολογικό τομέα και στο κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς. Αυτό που περιμένουμε από τα παιδιά είναι το αυτονόητο. Να δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι έχουν απόλυτη συναίσθηση και της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από μας και της κρισιμότητας της κατάστασης και του αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο».

Διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν οι Αναστόπουλος Π.-Παντελίδης-Ζαχαρής (κομ. Μαγκανάς).

Σήμερα επίσης θα παίξουν Προμηθέας-Κύμη, Περιστέρι-Λαύριο αύριο ΑΕΚ-Ήφαιστος Λ., ΠΑΟΚ-Άρης και την Δευτέρα Κολοσσός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Στο μεταξύ, δεκτή έκανε ο Αθλητικός Δικαστής την ένσταση που είχε καταθέσει ο Κολοσσός για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με το Λαύριο και ως εκ τούτου θα επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα! Η ομάδα της Ρόδου υποστήριξε ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, διότι δεν δόθηκε παράβαση 8 δευτερολέπτων (με το σκορ 69-67) στην επαναφορά από τον Μέλσον. Το ματς είχε λήξει με νίκη του Λαυρίου 74-70 αλλά τώρα θα συνεχιστεί με το σκορ 69-67 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας…

Για την 5η αγωνιστική της Α2 γυναικών, το Αρκάδι υποδέχεται αύριο τα Μελίσσια (1μμ, Ντάσης-Ξηροκώστας) ενώ ο ΟΑΧ παίζει στην Αθήνα με τον Κρόνο (1.15μμ, Χαϊνά-Καραμπιτσάκος).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει