Στο -7 από την κορυφή η ομάδα των Αρχανών

Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΑ, ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ (0-0)

Την δεύτερη της ισοπαλία σε ισάριθμες επισκέψεις στο Ηράκλειο απέσπασε η Επισκοπή. Μετά το 1-1 πριν  από λίγες εβδομάδες στο Ατσαλένιο έφυγε αλώβητη χθες και από τις Αρχάνες με το 0-0 που πήρε από τον Γιούχτα.

Μοιρασμένο ήταν το α’ μέρος με την Επισκοπή να ξεκινάει πιο δυνατά και να απειλεί με τον Κεσίδη στο 3’′ και τον Κατσικοκέρη στο 10.

Ο Γιούχτας είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Τσάτσο στο 20’ και τους αμυντικούς της Επισκοπής να διώχνουν στην γραμμή, ενώ στο 32’′ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων, όταν σε σέντρα-σουτ του Τριανταφύλλου με τροχιά προς το τέρμα, ο Ραπτάκης ακούμπησε την μπάλα, σπρώχνοντας την στα δίχτυα με τον βοηθό  να υποδεικνύει τον αμυντικό του Γιούχτα σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους , με τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 53’′ ο Τριανταφύλλου πήρε  την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί της Επισκοπής έδιωξαν.

Ευκαιρία για την Επισκοπή στο 56’ με τον   Κατσικοκέρη να κάνει το σουτ  για να μπλοκάρει ο Κόλλιας.

Ο Γιούχτας ολοκλήρωσε το ντέρμπι με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις ο Κορτσινίδης είδε την δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Κουκουράκης (Χανίων).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος (71’′ Πλουσής), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κουσίδης (80’′ Ηλιόπουλος), Ρουμπάκης (90’′ Σφυρογιαννάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Νικηφόρος, Νάκας, Ρούσσης, Σέχου, Κεσίδης (67’′ Μανωλακάκης), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Κούρτι (72’′ Κούρτι), Γεωργούλης, Ματαραγκάσι (55’′ Πήλιος).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Πίτσος: «Μας επηρέασε  το γήπεδο»

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε την απώλεια των βαθμών μέσα στις Αρχάνες ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος έκανε λόγο για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για την ορθότητα της ακύρωσης του τέρματος της ομάδας του.

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς το φυσικό χορτάρι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, γεγονός που δεν μας άφησε να προπονηθούμε εκεί όλη την εβδομάδα.

Θα ήθελα να ξαναδούμε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, μιας και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν οφσάιντ. Σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική μας συγκομιδή, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στις θέσεις που είμαστε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και να βγάλουμε τότε κάποια συμπεράσματα».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει