ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Πόρος, ΠΑΟΚ και Γόρτυνα συνεχίζουν στους «16»

Ο Πόρος, ο ΠΑΟΚ και η Γόρτυνα «τσέκαραν» τα εισιτήριά τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μέσα από τις χθεσινές αναμετρήσεις που δεν έκρυβαν ιδιαίτερο σασπένς.

Ο Πόρος επιβλήθηκε με 3-0 του Αλμυρού στο Μαρτινέγκο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 τις Ελπίδες στο γήπεδό τους και η Γόρτυνα επικράτησε με 3-1 του ΑΟΚ στη Βαγιά.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΠΟΡΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ      3-0

Η είσοδος του Άγγελου Καστελλιανάκη στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς του Πόρου με τον Αλμυρό, βοηθώντας τα μέγιστα τους γηπεδούχους να φθάσουν στο επιβλητικό 3-0.

Το ματς δεν είχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο έμπειρος φορ φρόντισε στην επανάληψη με δύο τέρματα (57’, 83’) να κάνει τη διαφορά. Στο 71’ ο Τζανγκόλη «έγραψε» το 2-0, με τον Αλμυρό αντίθετα να «σημαδεύει» τα δοκάρια με τους Σακλαμάκη και Μεντουδάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βισκαδούρος Μ.

ΠΟΡΟΣ: Μήτρου, Βιτσαράς, Καμπάνης (70’′ Χαρίτος), Παπουτσάκης, Χατζησεβαστός, Τζανγκόλη, Χρηστάκης, Σκούφος, Λεμονιάς (80’ Μαγκουφάκης), Σκουλάς (65’′ Μάρκου), Γουργιώτης (55’′ Καστελλιανάκης).

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ροδουσάκης, Μανωλακάκης (69′ Κουσκόφ), Καρυωτάκης (63’′ Αποστολάκης), Κλάδος, Αγαπάκης, Πρικάκης, Μεντουδάκης, Απλαδάς, Στρατήγης Α., Ζερβός (63’ Μπέρκης), Σακλαμάκης.

ΕΛΠΙΔΕΣ -ΠΑΟΚ          1-4

Την ευκαιρία να ξεσπάσει για την κακή πορεία του στο πρωτάθλημα είχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε άνετα με 4-1 τις Ελπίδες στον Καρτερό.

Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη ήταν εμφανώς ανώτερη από τον αντίπαλό της που ανήκει στην Α2 κατηγορία και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιβάλει την υπεροχή της. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κρουσώνα, ήταν ο πολύπειρος Βασίλης Παπαδάκης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 21′ και το 81′. Ενδιάμεσα σκόραραν για τους νικητές ο Βασιλείου στο 50′ και ο Γιανναδάκης με πέναλτι στο 80′. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Στεφανάκης Ν.

Το ματς σφύριξε ο κ. Σφακιανάκης Δ.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μανουσέλης, Παρασύρης, Καραταράκης, Αναγνωστόπουλος, Χατζηιωάννου, Τερζάκης, Καλυβιώτης, Στεφανάκης Ν., Πατεράκης (78’ Κοκκινάκης), Χριστοδουλάκης (80’ Στεφανάκης Μ.), Παπαδάκης (60’ Χρηστάκης).

ΠΑΟΚ: Καλυκάκης, Φράγκος (85’ Κοκολοδημητράκης), Δρακογιαννάκης (85’ Κοκολογιαννάκης), Παπαδιός, Βασιλείου, Παπαδάκης Μ., Βατσινάς (46’ Γωνιανάκης), Σούρσος, Δρακούλης (70’ Γιανναδάκης), Ανωγειαννάκης, Παπαδάκης Β.

ΑΟΚ-ΓΟΡΤΥΣ   1-3

Ωραίο ματς έγινε στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, όπου η Γόρτυνα κέρδισε με 3-1 τον ΑΟΚ.

Οι νικητές εκτός από τα τέρματα που πέτυχαν οι Μάλο (25’), Φουντουλάκης (77’) και Μικέλ (92’) είχαν και 4 δοκάρια με τους Κωστάκη (2), Φουντουλάκη, Φραγκιαδάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά με τον Τζιώτη στο 85’.

Ο κ. Κώστας ήταν ο διαιτητής της συνάντησης.

ΑΟΚ: Τζιώτης Στ. του Ι., Τζιώτης Στ. του Β., Μπομής, Χαλίκης (82’ Πετούσης), Κυριακάκης, Τζανής, Παππάς, Φουρναράκης (60’ Σωπασής), Μαργέτας (65’ Κίτσας), Παπαδόπουλος, Νταβέλης (50’ λ.τ Αντζελίνο).

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Ξαγοραράκης, Σταυρακάκης, Μπέης (55’ Κουτσοποδιώτης), Κεφάκης, Αντωνάκης, Μάλο, Δημήτρης (65’ Μικέλ), Φουντουλάκης (78’ Σαβοϊδάκης), Φραγκιαδάκης, Κωστάκης (57’ Μηναδάκης).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει