ΤΕΝΙΣ: Στα τελικά του Πανελλήνιου άνδρες και γυναίκες του “Ηράκλειο” 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

To «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. συμμετείχε στην Α’  φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος τένις 2018 με τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών που τις αποτελούν για τους μεν άνδρες οι Χάρης Καπόγιαννης, Αλέξανδρος Γεωργούδας και Βαγγέλης Μπόγρης, τις δε Γυναίκες οι: Βερονίκη Γιορταμή, Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Ελένη Κωστάκη.

Στους Άνδρες η κλήρωση έβγαλε αντίπαλους τον ΑΚΑ Μαραθώνα, τον Ο.Α. Πετρουπολης και τον Φθιωτικό Ο.Α.

Την πρώτη μέρα με αντίπαλο την ομάδα της Πετρούπολης, ο Γεργούδας αντιμετώπισε τον Κωστάρα του οποίου επικράτησε στο τρίτο σετ  63 και με τελικό σκορ 75 36 63. Ο Καπόγιαννης κέρδισε εύκολα τον Μανώλη 62 62. Ενώ στα διπλά  Καπόγιαννης / Γεωργούδας κέρδισαν τους  Κωστάρα / Μανώλη 60 60 (α.α.)

Την δεύτερη μέρα με την ομάδα του Φθιωτικού ο  Γεωργούδας κέρδισε τον Κούτσικο 76(5) 62 και ο Καπόγιαννης Χάρης τον Τερτίγκα 61 62. Στα διπλά ο Καπόγιαννης με τον Μπόγρη Βαγγέλη επικράτησαν των Μανώπουλου/Τερτίγκα 75 62.

Την  τελευταία μέρα, οι άνδρες κατάφεραν να κάνουν το 3 στα 3 με νίκες κόντρα στον ΑΚΑ Μαραθώνα. Ο Γεωργούδας κέρδισε τον Σταμένο  με 62 63 και ο Καπόγιαννης τον Τζελάτη 62 64. Έτσι η ομάδα του «Ηράκλειο» πέτυχε το απόλυτο 11-0 νίκες και προκρίθηκε στην τελική φάση μαζί με τον Ο.Α. Αθηνών, Ο.Α. Γλυφάδας και Α.Ο.Α. Ηλιούπολης που θα γίνει 7-9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Οι γυναίκες αντιμετώπισαν την ομάδα του Α.Ο.Α. Παπάγου σημειώνοντας 3 νίκες. Συγκεκριμένα η Κωστάκη κέρδισε την Σαρλή 46 60 64 και η Γιορταμή την Μειδάνη 61 76(5). Στο διπλό η Κωστάκη με την Ζαφειροπούλου πέρασαν την Σαρλή/ Μειδάνη 60 60(α.α).

Έτσι τα κορίτσια βγήκαν πρώτες στον Όμιλο τους και προκρίθηκαν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’Εθνική κόντρα σε Α.Ο. Κηφισιάς, Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας και Σ.Α. Ραφήνας.

Στην τελική  φάση που θα γίνει από 7-9 Δεκεμβρίου, οι Γυναίκες θα διεκδικήσουν μια θέση στην Α’ Εθνική κατηγορία ενώ οι άνδρες θα παίξουν για μια θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

«Μέγιστη τιμή για το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη η οποία από πολύ παλιά πρωταγωνιστούσε και ήταν μια από τις τενιστικές δυνάμεις της Ελλάδος!

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές/τριες που την εκπροσώπησαν, στον τεχνικό διευθυντή του «Ηράκλειο» κ. Μανόλη Δολιανίτη που είχε την ευθύνη των ομάδων, την προπονητική ομάδα, και στους φίλους – χορηγούς του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει