“Μαύρο” Σαββατοκύριακο για τους μικρούς του ΟΦΗ

ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 υπέστη η ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ  από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αθλητικό Κέντρο «EPIRUS», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο’ με τον Πήλιο.

Στο 52’  η ομάδα του ΠΑΣ κέρδισε  πέναλτι, μετά από ανατροπή του Καραμποϊκη από τον Περδίκη. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 2-0.

Στο 74’ έγινε το 3-0, με τον Τάτση να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και τον Καραμποϊκη με κεφαλιά από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90’ ο διαιτητής καταλόγισε δεύτερο  πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από χέρι του Περδίκη μέσα στην περιοχή, με τον παίκτη του ΟΦΗ να αποβάλλεται, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πήλιος εκτέλεσε το πέναλτι και ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του.

ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Περδίκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ξεπαπαδάκης, Κουράκης (64’ Αζίζι), Παπιομήτογλου (64’ Μαρινάκης), Νοικοκυράκης (81’ Σταυρακάκης).

Άπρακτη επέστρεψε και η ομάδα Κ-17 η οποία έχασε με 2-0 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Αποστολάκη, είχαν δυο δοκάρια στο β’ ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μιχόπουλο, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γουσέτης στο 93’.

ΟΦΗ: Ανετάκης, Σαβουιδάκης (75’ Μαμουλάκης), Κλώντζας, Γκλεζάκος, Σμπώκος (82’ Σημαιάκης), Φασαράκης, Πακιουφάκης (65’ Κορνηλάκης), Καφούσης, Τσαμπουράκης, Μπέκου (70’ Κουρίνος), Νικηφόρος.

Την ήττα με σκορ 5-3  και γνώρισε η Κ15 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λιγκ στις Δαφνές. Ο Βολάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 2’, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σωμαράκη.

Ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε 2-1 στο 23’, με τον Σωμαράκη να χρίζεται και πάλι σκόρερ, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, καθώς στο 34’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κυριόπουλο, ενώ στο 61’ ο Αλεβιζάκης έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» με 2-3.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε για δεύτερη φορά, με τον Γιακουμάκη να κάνει το 3-3 στο 70’, όμως λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι με τον Καλλέργη. Στο 83’ ο Νταμπίζας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χερσονιωτάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

ΟΦΗ: Χερσονιωτάκης, Αμανάκης, Χασουράκης, Χότζα (53’ Ξυστράκης), Σπυριδάκης, Βαρβεράκης (63’ Κονιός), Μαμουλάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης, Κουτάντος (53’ Γιακουμάκης), Γεωργαλής (76’ Φωνιαδάκης).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει