ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κέρδος από το ντέρμπι ο Στρατάκης

Λιγότερα από αυτά που δικαιούταν, βάση της απόδοσής του, αποκόμισε τελικά ο Γιούχτας από το ντέρμπι με τον ΠΟΑ. Η ομάδα των Αρχανών δεν αξιοποίησε έστω μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μένοντας για τρίτο σερί ματς στο μηδέν.

Ο Μηνάς Πίτσος, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για το αν τον προβληματίζει η «αφλογιστία» των τελευταίων παιχνιδιών, τόνισε: «Είχαμε να κάνουμε με τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες, τρία συνεχόμενα ντέρμπι. Παίξαμε με την Επισκοπή, πάρα πολύ καλή ομάδα, πήγαμε στον Εθνικό και στο Ατσαλένιο.

Σίγουρα δημιουργούμε, από κει και πέρα πρέπει να έχουμε και την τελική προσπάθεια. Θα το προσπαθήσουμε και ελπίζουμε στα επόμενα ματς να την έχουμε».

Σίγουρα από τα κέρδη του Γιούχτα στο ντέρμπι, ήταν η απόδοση του νεαρού Στρατάκη, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και έδειξε στοιχεία ωριμότητας στο παιχνίδι του.

Το Δ.Σ. του Γιούχτα ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή του τη διοίκηση του ΠΟΑ, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα. «Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες αλλά και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο επαναληπτικό παιχνίδι στις Αρχάνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει