Μετακομίζει στο Γάζι ο ΠΟΑ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΓΙΟΥΧΤΑ

Μπορεί ο ΠΟΑ να μην κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο ντέρμπι με τον Γιούχτα αλλά και η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως δήλωσε και ο Μανόλης Σκύβαλος μετά το παιχνίδι η ομάδα του ήθελε τη νίκη αλλά με τόσα προβλήματα και με την μορφή που είχε το ματς η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΟΑ συμπλήρωσε πέντε σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και έφτασε τις έξι συνολικά και διατηρείται για την ώρα εντός στόχου αφού βρίσκεται στην 6η θέση.

Στο Ατσαλένιο υπάρχει γενικά μια ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας και για το γεγονός ότι παρά το ότι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα σχεδόν από το ξεκίνημα με πολλούς τραυματισμούς και παρά το μικρό μπάτζετ, καταφέρνει και στέκεται αξιοπρεπώς έχοντας μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΟΑ έχει τώρα να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του γηπέδου, αφού το Ατσαλένιο κλείνει λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα και η ομάδα θα μετακομίσει για λίγο διάστημα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νεάπολη μετά από δυο εβδομάδες θα γίνει στο Μαρτινέγκο, ενώ για τις προπονήσεις ο ΠΟΑ θα μετακομίσει στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι.

Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, θα πάνε για αυτό το διάστημα στο Λίντο, ενώ Ερμής και Κεραυνός ενδέχεται να μετακομίσουν στις Δαφνές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει