Αγωνία για τον Χατζηανδρέου στον ΠΟΑ

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Αγωνία για τον Ανδρέα Χατζηανδρέου στον ΠΟΑ μετά και τον νέο τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Γιούχτα. Ο έμπειρος μέσος των πρασίνων πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι στο 65` στην θέση του Ρωμανάκη αλλά δεν ολοκλήρωσε το ματς αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο λίγο πριν από την λήξη.

Ο Χατζηανδρέου ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα με κάκωση πρόσθιου χιαστού και αυτό που φοβούνται στον ΠΟΑ είναι να μην υπάρχει ρήξη. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές, αλλά αν δεν περάσει ένα διάστημα μιας εβδομάδας τουλάχιστον δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Αθήνα. Τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Γιούχτα και ο Μαζιώτης με θλάση και είναι και αυτός νοκ-άουτ ενόψει Ιωνικού ενώ στην αντίπερα όχθη υπάρχει η επιστροφή των Καρβελά, Φραγκιαδάκη.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ξεκινάει από σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό με τις προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι.

Στο μεταξύ οι οργανωμένοι του ΠΟΑ εξέδωσαν ανακοίνωση για την βράβευση των τριών πρώην πράσινων Τραιανταφύλλου, Ρουμπάκη και Τζανή. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Νιώσαμε την υποχρέωση να τιμήσουμε από καρδιάς, τρία παιδιά που ‘’γεννήθηκαν’’ και ‘’ανδρώθηκαν’’ ποδοσφαιρικά στο Ατσαλένιο και τον Π.Ο.Α και που με την μετέπειτα πλούσια και άξια λόγου ποδοσφαιρική τους διαδρομή, διέδωσαν την ποδοσφαιρική ύπαρξη της ομάδας μας σε όλη την Ελλάδα !

*** Ρουμπάκη Μανώλη***, *** Τζανή Μηνά ***, *** Τριανταφύλλου Τάσο *** σας Ευχαριστούμε».

Η διοίκηση του ΠΟΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Αγγελάκης εύχονται ταχεία ανάρρωση στον πρώην γενικό αρχηγό Αντώνη Τσαϊνη.

Η διοίκηση του ΠΟΑ συγχαίρει τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 20ο Πανελλήνιο Κύπελλο μπάσκετ με αμαξίδιο. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση τής, «άπαντες έδειξαν τη δύναμη ψυχής και τους ευχαριστούμε ολόψυχα που μας έκαναν υπερήφανους με την αγωνιστικότητά τους».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει