Επί παντός… αθλητικού

“Κερδίσατε τις καρδιές όλης της Ελλάδας”

Ερήμωσε η Ιεράπετρα χθες. Όλοι του ΟΦΙ έβλεπαν το ματς με τον ΠΑΟ. Και τους αντάμειψε. 2-2 με ΠΑΟ και η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Κρίμα. Κρίμα. Κρίμα. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς παικταράδες μας. Σας γλίτωσε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο 94′, κερδίσατε όμως τις καρδιές όλης της Ελλάδας. Είστε πανάξιοι να φοράτε την ασπρόμαυρη, όλη η Ιεράπετρα σας ευγνωμονεί που για μια ακόμα φορά την ανεβάσατε στα ουράνια».

 

Ο διατητής Μανώλης Σκουλάς που έχει καταγωγή από την ΚρήτηΑπό τους καλύτερους

Ο Μανώλης Σκουλάς που θα σφυρίξει την Κυριακή στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός έχει καταγωγή από την Κρήτη (Σκουλάς και να μην είναι Κρητικός δεν γίνεται…), αλλά ανήκει εδώ και χρόνια στον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλίας.

Ο πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα Σκουλάς είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές και πρόσφατα χρίστηκε και διεθνής, οπότε ο ορισμός του αποτελεί εγγύηση για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι…

Ν.Μ.

Καμαρά όπως… Παπαδόπουλος

Μοχάμεντ Καμαρά Το επίθετο  Καμαρά στην Αφρική  είναι όπως λέμε στην Ελλάδα… Παπαδόπουλος.

Ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται τρεις Καμαρά, στην Ξάνθη, στον Παναιτωλικό και στον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι με τον Μοχάμεντ Καμαρά που ήρθε για τον Ηρόδοτο θα γίνουν τέσσερις αλλά μεταξύ τους δεν έχουν καμιά σχέση.

Μένει να δούμε αγωνιστικά αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Αλικαρνασσού…

Ν.Μ.

 

Λέει «όχι» και στον ΠΑΟ

Η ΕΟΠ - Ομοσπονδία ΠοδηλασίαςΜε επιστολή της προς την ΕΟΕ η Ομοσπονδία Ποδηλασίας αποκάλυψε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο παραχώρησης.

Η ΕΟΠ είναι αρνητική στην αλλαγή χρήσης και αλλοίωση του χαρακτήρα του ποδηλατοδρομίου, το οποίο φέρονται να έχουν ζητήσει οι «πράσινοι» για εμπορική χρήση, χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς επιθυμούν να κάνουν στην εγκατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας είχε αντιδράσει με τον ίδιο σφοδρό τρόπο και στο αντίστοιχο αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ-πριν από ενάμιση χρόνο- καταφέρνοντας ουσιαστικά να το αναχαιτίσει.

Μ.Β.

 

ΆρηςΓνώρισε την άλλη όψη

Ο Άρης δεν κατάφερε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να κρατήσει τη νίκη που είχε στα χέρια του καθώς ισοφαρίστηκε στο 93` με το πέναλτι του Χατζηγιοβάννη.

Μια εβδομάδα μετά την απίστευτη ανατροπή στο Ηράκλειο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είδε και την άλλη όψη του νομίσματος.

Από θύτης έγινε θύμα με ακριβώς αντίθετα συναισθήματα…

Ν.Μ.

 

 

βοηθος διαιτητή Κουρομπίλια

Με Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Καλός οιωνός η παρουσία της Κουρομπίλια στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ως πρώτης βοηθού.

Η κ. Κουρομπίλια ήταν παρούσα και στο ματς με τον Ολυμπιακό το μοναδικό το οποίο κέρδισε φέτος ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Λέτε να φέρει γούρι και μαζί το δεύτερο τρίποντο;

Ν.Μ.

τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ - ομάδα Κ12 (γεν. 2007)

Πράξη ευαισθησίας

Σε μια όμορφη ενέργεια προχώρησαν τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η ομάδα Κ12 (γεν. 2007) με τους προπονητές τους, επισκέφθηκαν την Αιματολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ και πρόσφεραν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ, αλλά και μια φανέλα της ακαδημίας.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας του ΟΦΗ Βασίλης Μαραγκάκης και ο προπονητής του τμήματος (και τερματοφύλακας της Δαμάστας) Γιάννης Μαργαρίτης.

Μ.Β.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει