Ανώδυνη ήττα Ηροδότου στα Τρίκαλα

ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΤ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ

Δεν τα κατάφερε ο Ηρόδοτος στα Τρίκαλα όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον ΑΟΤ. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και χθες πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη μετά το 2-0 επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Ηρόδοτος αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα έκανε ό,τι μπορούσε  αλλά δεν κατάφεραν να γλυτώσει την ήττα χωρίς πάντως να χάσει την (6η) θέση του στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 10’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκουγκούδη την οποία μετέτρεψε σε γκολ  (1-0) ο Συμελίδης. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να είναι στο προσκήνιο και στο 37’ διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) με πλασέ του Σταματάκου έπειτα από πάσα του Νιάρου.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΤ κινδύνευσε μόνο στο 92’ όταν ο Κονέ λίγο έλειψε να σκοράρει με καραμπόλα.

Διαιτήτευσε  ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας) από τον οποίο ο Ηρόδοτος έχει παράπονα για το πέναλτι. Κίτρινες είδαν οι  Γιουκαρής, Γκότοβος, Κασμερίδης, Αυγενικού.

ΑΟΤ: Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (86’ Κούλπας), Γκουγκούδης (67’ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77’ Καπός).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης (8’ Αυγενικού), Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (75’ Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46’ Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδηλάκης.

Φουτσίνι: «Αμφισβητούμενο πέναλτι»

Ο Αρμάντο Φουτσίνι δήλωσε ότι ο Ηρόδοτος βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα Τρίκαλα με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Καμερουνέζος τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη. Ήρθαμε για βαθμό ή βαθμούς αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το προηγούμενο παιχνίδι. Από αύριο δουλειά για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

Ο Θωμάς Γράφας από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν μονόδρομος η νίκη, το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί από την εικόνα της ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει