Αποφεύχθηκε ο τελικός των «αιωνίων» στα «Δύο Αοράκια»

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΜΗ-ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόωρο τελικό ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ματς που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου.

Στο άλλο ζευγάρι, θα αναμετρηθούν Κύμη και ΠΑΟΚ στη Χαλκίδα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17/2 στα «Δύο Αοράκια», όπως και πέρσι, παρουσία αποκλειστικά μαθητών και αθλητών ακαδημιών.

Η κλήρωση σαφέστατα εξυπηρετεί τους διοργανωτές σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, αφού μία πιθανή σύγκρουση στον τελικό των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ, εγκυμονούσε κινδύνους, ανεξάρτητα από το πού θα πήγαιναν τα εισιτήρια.

 

Χαμόγελα στον ΟΦΗ

Στα… καλύτερά του είναι ο ΟΦΗ μετά και την επίδειξη δύναμης που έκανε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΕΦΑΟΖ. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη δείχνει ατρόμητη στη Γ’ Εθνική με το 8 στα 8 και εφόσον επιβληθεί την Κυριακή και των Μελισσίων, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, έστω κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος.

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, με ανάρτησή της, μοίρασε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και κάλεσε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο ντέρμπι με τα Μελίσσια, το οποίο θα γίνει στο κλειστό του ΒΑΚ, αφού τα «Δύο Αοράκια» θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας.

Στο ντέρμπι των αήττητων της Α1 ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 80-75 του Περιστερίου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει