ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μισή ώρα αργότερα ο ΠΟΑ

Αλλαγή ώρας είχαμε στην έναρξη της αναμέτρησης του ΠΟΑ με την Νεάπολη την Κυριακή στο Μαρτινέγκο καθώς από τις 3μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί μετατέθηκε για τις 3.30μ.μ.

Η αλλαγή έγινε επειδή στο ίδιο γήπεδο θα γίνει νωρίτερα στη 1μ.μ.  το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας  του Εργοτέλη, προκειμένου να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι προπονήσεις των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο του Αλμυρού χωρίς να  λείπουν τα προβλήματα.

Οι Παπαδομιχελάκης και Κάρλος συμπλήρωσαν κάρτες, οι Χατζηανδρέου και Μαζιώτης είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει ο Φραγκιαδάκης.

Την ίδια ώρα  προχωρούν με ταχείς ρυθμούς τα έργα στο γήπεδο του Ατσαλένιου που αφορούν την αλλαγή του χλοοτάπητα και παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα γύρω από το γήπεδο  για την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου και της περιοχής γενικότερα.

Η διοίκηση του ΠΟΑ με ανακοίνωση της ευχαριστεί για ακόμα μία φορά τον Δήμο Ηρακλείου και συγκεκριμένα τους κ.κ. Λαμπρινό και Αναστασάκη που με τις πολύτιμες βοήθειές τους άρχισε ένα έργο υψίστης σημασίας για την ομάδα και την περιοχή και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «τα καλύτερα έρχονται».

Το παιχνίδι  Κυπέλλου ανάμεσα στην Αγία Βαρβάρα με τον ΠΟΑ θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

  • Στο γήπεδο του Αλμυρού πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση του ΠΟΑ για τη φετινή χρονιά, καθώς όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις του Ατσαλένιου γίνονται έργα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει