Έχασαν και οι μικροί του ΟΦΗ στην Τρίπολη

ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ-15 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-17 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ηττημένη έφυγε από την Τρίπολη και η ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ η οποία έχασε με σκορ 2-0 από τον Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, όταν ο Μιχελής σούταρε από μακρινή απόσταση και ο Αγγελάκης αιφνιδιάστηκε και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Το 2-0 έγινε  στο 52’ με σουτ του Τζίμα. ΟΦΗ: Αγγελάκης, Δολαψάκης, Ξενοκτιστάκης, Ζερβάκης, Κουρίνος, Καλαϊτζάκης, Βρεττός (72’ Κουγιουμτζής), Σουρνάκης, Ψαρράς, Σταυρακάκης (80’ Μπελαδάκης), Νοικοκυράκης (72’ Μαρινάκης).

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ο συνεργάτης του Νίκος Καραμπετάκης και ο τιμ μάνατζερ  Παύλος Αδάμος.

Ισόπαλη χωρίς γκολ αναδείχθηκε η ομάδα Κ-17 του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο: “Κ. Τσιμπρικίδης” στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ ΛΙγκ.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σαβουιδάκης, Γαϊτάνης (85’ Κλώντζας), Γκλεζάκος, Σημαιάκης, Σμπώκος, Στειακάκης (70’ Πάπαδάκης), Φασαράκης (70’ Σπυριδάκης), Τσαμπουράκης, Καφούσης, Μαμουλάκης (65’ Μαραγκάκης).

Δεύτερη φετινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και δεύτερη νίκη για την Κ15 του ΟΦΗ απέναντι στην Ένωση με σκορ 2-1 στις Δαφνές.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 13’ με τον Φωτόπουλο, αλλά επτά λεπτά αργότερα (20’) ο Σωμαράκης (ο οποίος πριν λίγες μέρες κλήθηκε για δεύτερη φορά στην Εθνική ομάδα παίδων) έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Γεωργαλής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 ενώ στο 65’  ο Σωμαράκης “σημάδεψε” το δοκάρι.

ΟΦΗ: Χερσονιωτάκης, Χατζηκωνσταντίνου (67’ Κονιός), Χασουράκης, Γιακουμάκης (54’ Περογαμβράκης), Σπυριδάκης, Γκρίτζαλης, Αμανάκης, Αποστολάκης (78’ Ξυστράκης), Σωμαράκης (75’ Φωνιαδάκης), Χαλκιαδάκης, Γεωργαλής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει