Έχασε από ανώτερο αντίπαλο

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ (0-2)

Στην ανωτερότητα του πρωτοπόρου Βόλου υπέκυψε  ο Ηρόδοτος φεύγοντας ηττημένος το Σάββατο από το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν ανταγωνιστικοί κι έτσι γνώρισαν φυσιολογικά τη δεύτερη σερί ήττα τους και την πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα, πέφτοντας στην 7η θέση. Από την άλλη, ο Βόλος με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή με 25 βαθμούς.

Οι Βολιώτες μπήκαν από την αρχή δυνατά και αφού άγγιξαν το γκολ στο 7’ και στο 20’, με τον Κότο και τον Καμπαγέρο να σημαδεύουν τα δοκάρια βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25’ με πλασέ του Μάντζη με πλασέ. Το 0-2 έγινε στο 44’ με σουτ του Ηλιόπουλου, και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι, για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα.

Ο Ηρόδοτος, που στο α’ μέρος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του, προσπάθησε στην επανάληψη να αντιδράσει, με τον Αυγενικού να εκτελεί φάουλ στο 51′ και τον Καραγκιολίδη να αποκρούει, ενώ ο  Κασμερίδης από την πλευρά του απέτρεψε το 0-3 στα σουτ των  Ηλιόπουλου, Μάντζη στο 52′ και το 61′ αντίστοιχα.

Ο τελευταίος αστόχησε στο 66′ σε τετ α τετ, ενώ από εκεί και πέρα έλειψαν οι καλές φάσεις, με τον Βόλο να παίρνει δίκαια τη νίκη και τον Ηρόδοτο να κοιτάζει τη συνέχεια.

Διαιτήτευσε  ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τον Θανασιά (Ηπείρου) και Πριόνα (Εύβοιας). Κίτρινες έδειξε στους Δημόπουλο, Λούκας, Γκαρσία.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (60′ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (64′ Κοντογιάννης), Αυγενικού (73′ Μωραΐτης), Μασάδο, Φραγκουλάκης, Κονέ.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο (56′ Eνγκουέμ), Πέντα, Λούκας Γκαρσία (64′ Δόρης), Κότο (71′ Φράγκος), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

 

Ζήτησε μεταγραφές ο Φουτσίνι

ΕΝΩ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Ενώ ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης τον Γενάρη, η διοίκηση του Ηροδότου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον ”κύριο” Τεβεκέλη στο μεταξύ μας παιχνίδι στα Τρίκαλα, γίναμε θεατές σε ένα ακόμη έργο, αυτή τη φορά με διαφορετικό πρωταγωνιστή τον ”κύριο” Ζαμπάλα» και προσθέτει ότι δεν θα ασχοληθεί στο μέλλον δημόσια με τους διαιτητές.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα του Ηροδότου στις μεταγραφές του χειμώνα.

«Ο Ηρόδοτος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα ματς. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Γενάρη. Θέλουμε ενέργεια, καθώς έχουμε κουραστεί από τα συνεχόμενα ματς».

Εκτός 18άδας έμειναν οι Σμυρλής, Κωνσταντινίδης, οι οποίοι καθυστέρησαν στο ραντεβού με την ομάδα.

Το “παρών” στη Νέα Αλικαρνασσό έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος που παρακολούθησε από τα μπουθ τον αγώνα (φωτό).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει