ΜΠΑΣΚΕΤ: Προσδοκά δικαίωση απ’ την ένσταση ο ΟΦΗ

Στο πιο ακατάλληλο ματς, γνώρισε την πρώτη του ήττα ο ΟΦΗ, με την παραμονή στην κορυφή της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, να μην παρηγορεί τους ανθρώπους του.

Όπως είναι γνωστό, η τοπική ομάδα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τα Μελίσσια, επισυνάπτοντας σχετικό βίντεο, όπου ξεκάθαρα ακούγεται η κόρνα της γραμματείας για τη λήξη μίας πολύ κρίσιμης επίθεσης της αθηναϊκής ομάδας, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της πρώτης παράτασης του ντέρμπι και περιμένει να δικαιωθεί από την ΕΟΚ.

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι, την Κυριακή (5 μ.μ.) στη Ραφήνα κόντρα στον Αργοναύτη. Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, το ματς αυτό θα καλυφθεί ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι telesport.gr.

Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε τη σύ́γκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14 Ιανουαρίου 2019 (11 π.μ.), στα γραφεία της Ένωσης, με θέμα: Εναρμόνιση – Τροποποίηση του καταστατικού της ΕΚΑΣΚ. Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 17/1 (5 μ.μ.) με το  ίδιο θέ́μα. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να θέσουν θέματα προς συζήτηση στη Γενική Συνέ́λευση, έως και τις 21/12.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοίρασε αγάπη, ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» (φωτό).

Αντιπροσωπεία της ομάδας αντάλλαξε ευχές με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα και μοίρασε υπέροχα βιβλία αθλητικού περιεχομένου, προσφορά της MVPublications και του δημοσιογράφου Θανάση Ασπρούλια.

Την ομάδα υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Παπασάββας και η κ. Παφίλη από την Κοινωνική Υπηρεσία Συλλόγου Ελπίδα. Επίσης, τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ν.Π. «Αγία Σοφία» προσέφεραν μία χριστουγεννιάτικη κάρτα στην ομάδα, την οποία είχαν επιμεληθεί οι μαθητές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει