Πρωτιά της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου

ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευχαριστούν θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, κατά τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ που έγινε προχθές στο κλειστό Αλικαρνασσού. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στην «Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης» προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους την ομάδα καλαθοσφαίρισης  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων και την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ρεθύμνου αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαί- ρισης Κρήτης και τον Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτο. Για την ιστορία νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας» αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Δήμου

Παρουσία πλήθους κόσμου, παιδιών και γονέων  πραγματοποιήθηκε στο  κλειστό «Δύο Αοράκια»  η τελετή λήξης του  τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2018 για  αγόρια και κορίτσια που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία   με την ΕΚΑΣΚ.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 10 σύλλογοι ,με 34 ομάδες, με 600 παιδιά,- αγόρια και  κορίτσια- 12χρονών και μικρότερα, από Ηράκλειο, Αρχάνες, Μεσσαρά και Άγιο Νικόλαο,  έγιναν 100 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, με εν ενεργεία διαιτητές και κριτές και με ιατρική παρουσία και φροντίδα

Σε όλους τους 10 συλλόγους ( Άγιος Νικόλαος, Ανδρογέας, Ασκηση, Γιούχτας, Δειλινό, Εργοτέλης, Ηράκλειο, Ηρόδοτος, ΟΦΗ, Μεσσαρά,) ,που συμμετείχαν απονεμήθηκαν στους εκπροσώπους τους, αναμνηστικές πλακέτες

Σε όλα τα παιδιά  που συμμετείχαν, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και δόθηκαν μπλουζάκια της διοργάνωσης.

Ο (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), συγχαίρει όλες τις ομάδες και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του και εύχεται  σ’ όλους  καλή χρονιά με  υγεία και πολύ αθλητισμό.

Στην Εθνική

Η Αθηνά Θεοδοσουλάκη του Αρκαδίου και η Βασιλική Δασκουλίδου του ΟΑΧ, κλήθηκαν στην Εθνική Κορασίδων για φιλικούς αγώνες στην Αρναία με αντίπαλο την Βουλγαρία (3-5/1).

Στο μεταξύ για το πρωτάθλημα Παίδων Α’ και Εφήβων είχαμε:

Ηράκλειο1-ΟΑΧ (Π)  45-42

Καλόγηρος,  Καραδεμήρης, Περαντωνάκης 9,Λίσλεβαντ 8, Γκίζης 8, Καραπάνος 9 (1), Καραμβαλης, Καρεμφυλάκης 7, Στεφανάκης 3 (1), Κουβαράκης 1, Κατσαράκης, Κυπριωτάκης.

Εργοτέλης-Ιεράπετρα (Ε)    76-82

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τούσας): Αλεξανδρόπουλος, Κατεργιαννάκης 9(1), Καραταράκης, Καβουσάκης, Ηλιάκης 4(1), Πρινιανάκης 4, Μάρης, Αναστασάκης 35(5), Γιαννουλάκης, Μπελημπασάκης 16(4), Σπυριδάκης, Λαγουδάκης 8(1).

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Χατζάκης 29(4), Καναβάκης, Πλακογιαννάκης 11(2), Βαρδάκης, Αρώνης 12, Χαμηλάκης 5(1), Κοντοπόδης 2, Καρτσάκης, Γιακουμάκης 6, Στρατάκης 17(1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει