Ενισχυμένος στη Νεάπολη ο ΠΟΑ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΪΜΑΚΑΜΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΙΩΝΙΚΟ

Ενισχυμένος με τους Φώτη Καϊμακαμούδη και Νίκο Σαμουηλίδη θα αγωνιστεί αύριο ο ΠΟΑ στην Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό.

Οι πράσινοι αφενός μεν ανακοίνωσαν και επίσημα χθες την απόκτηση των δυο παικτών αφετέρου ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων τους κι έτσι ο Μανόλης Σκύβαλος θα τους έχει  κανονικά στην διάθεσή του στο αυριανό ματς.

Ο   Νίκος Σαμουηλίδης,  τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΟΑ. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο ΠΟΑ είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει η βαθμολογική θέση που έχει τώρα. Θα κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για να παρουσιαστούμε στη συνέχεια πιο δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Ο Φώτης Καϊμακαμούδης, από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ιστορική ομάδα σαν τον ΠΟΑ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την θερμή υποδοχή της. Είμαι σίγουρος πως με τη βοήθεια του κόσμου θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα χωρίς να υπολογίζονται οι Ρωμανάκης (τιμωρημένος), Χατζηανδρέου (τραυματίας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει