Με τέσσερα νέα πρόσωπα στη Σπάρτη

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΚΤΑΡΗ, ΤΟΥΓΛΗ

Με τέσσερα νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Ηρόδοτος στο αυριανό  εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη. Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες δυο ακόμα μεταγραφές  αποκτώντας τους Μιχαλανδρέα Νύκταρη και Γιώργο Τουγλή, με τον πρώτο να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή μαζί με τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα Σιαλμά, Χατζηλιάδη και Γραικό.

Οι δυο μεταγραφές έκλεισαν χθες. Πρόκειται για τον υιό του Ηρακλή Νύκταρη, Μιχαλανδρέα Νύκταρη, και τον Ηρακλειώτη αμυντικό Γιώργο Τουγλή που έφυγε από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 19χρονος μέσος Μιχαλανδρέας Νύκταρης είχε φέτος 11 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ προηγουμένως έπαιξε σε ΑΕ Μυλοποτάμου (3 συμμετοχές), Βέροια (5 ματς) και ΑΟΧ (15 συμμετοχές).

Σε ό,τι αφορά στον 22χρονο Γιώργο Τουγλή, στον Απόλλωνα Λάρισας δεν είχε συμμετοχές. Έπαιξε σε δύο αγώνες των Τρικάλων, είχε 1 συμμετοχή στον Αχαρναϊκό, 6 στον ΑΟΧ ενώ φόρεσε αλλά χωρίς συμμετοχές και την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο τελευταίος πάντως δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Έτσι τα νέα πρόσωπα θα είναι τέσσερα, με τον Φουτσίνι να ετοιμάζει για την ενδεκάδα τους Σιαλμά, Χατζηλιάδη και Γραικό.

Ο Ηρόδοτος θα επιδιώξει να κάνει καλό ποδαρικό στην νέα χρονιά με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Παράλληλα ο Ηρόδοτος θέλει να σταματήσει το αρνητικό του σερί αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Γιαλούσης, Κασμερίδης.

Οι 18 που ταξιδεύουν για την Σπάρτη είναι οι Τσιλιγγίρης, Κουράκης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Κανδηλάκης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης, Προβιδάκης, Κοντογιάννης, Κονέ, Μασάδο, Σιαλμάς, Νύκταρης, Φραγκουλάκης,  Φουκαράκης, Ζωνάκης, Αργκιλέσι, Αμαραντίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει