Στην τελική ευθεία η έλευση της Εθνικής στο Ηράκλειο

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαβουλεύσεις για την επικύρωση της έλευσης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, με έναν νέο κύκλο συναντήσεων να ανοίγει χθες. Κλιμάκιο της ΕΠΟ επιθεώρησε ξανά το Παγκρήτιο Στάδιο και στη συνέχεια είχε επαφές με τους τοπικούς φορείς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Άγγελος Μπασινάς και ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες συναντήθηκαν  με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Άγγελος Μπασινάς και ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες συναντήθηκαν  με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά.

Ως γνωστόν, για να καταστεί και επίσημα έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο, απαιτούνται συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο Στάδιο, το μεγαλύτερο κόστος των οποίων προτίθεται να αναλάβει η ΕΠΟ. Ωστόσο και ο Δήμος, όπως τόνισε ο κ. Λαμπρινός στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, είναι διατεθειμένος να συμβάλει, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες.

«Το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να γίνει μια πολύ καλή έδρα για την Εθνικής ομάδα και στο ποδόσφαιρο. Κυρίως διαθέτει χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν την Εθνική, θέλουν να την βλέπουν όσο συχνότερα γίνεται και είναι έτοιμοι να την βοηθήσουν, γεμίζοντας το Στάδιο στους αγώνες της.

Η συζήτηση με τον κ. Μπασινά και τον κ. Δέδε ήταν εποικοδομητική. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές, θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο πανέτοιμο να φιλοξενήσει την Εθνική», τόνισε ο κ. Λαμπρινός.

Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ πραγματοποίησαν αυτοψία (φωτό 2) στο Παγκρήτιο, όπου ο κ. Βαρδαβάς τους ανέλυσε το κόστος των απαιτούμενων εργασιών.

Το “παρών” έδωσαν το υπηρεσιακό στέλεχος της Ομοσπονδίας Λώρα Δημητρίου, ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και αρμόδιοι τεχνικοί. Το βράδυ είχε προγραμματιστεί συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ και με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου στα στελέχη της Ομοσπονδίας.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει