Η “Πρωτοβουλία” για τα μεγάλα έργα

Παρεμβάσεις για δύο μεγάλα έργα που αφορούν τον Δήμο Ηρακλείου, πραγματοποιεί η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία”. Οι παρεμβάσεις σχετίζονται τόσο με το Πάρκο Γεωργιάδη, όσο και με το έργο σύνδεσης του Οροπεδίου Λασιθίου με το φράγμα Αποσελέμη.

Σε σχέση με το πάρκο Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” επισημαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον χώρο του πάρκου στηρίζοντας τις δράσεις της δημοτικής Αρχής, αν και απουσίαζαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης. Αναφέρουν παράλληλα, ωστόσο, ότι οι εργασίες σταμάτησαν μετά από κάποιες μέρες με αποτέλεσμα το πάρκο να μένει περιφραγμένο και ημιτελές.

«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την καθυστέρηση αυτή και καλούμε τη δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για την  επανέναρξη των εργασιών και να παραδοθεί το συντομότερο ο σημαντικός αυτός πνεύμονας της πόλης για χρήση των Ηρακλειωτών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με το έργο σύνδεσης του Οροπεδίου με το φράγμα, η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” αναφέρει ότι εδώ και χρόνια έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για την αναγκαιότητα του έργου «με σκοπό την ενίσχυση της ύδρευσης της πόλης, έτσι ώστε σε συνδυασμό και με άλλες ενέργειες να πραγματοποιηθεί ο στόχος της συνεχούς ροής νερού στις βρύσες των Ηρακλειωτών».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει