Να η ευκαιρία για τον ΠΟΑ

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (3μ.μ.) ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ - ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΡΙ

Η ευκαιρία στον ΠΟΑ να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη παρουσιάζεται σήμερα με την αναμέτρηση απέναντι στην Παλαιόχωρα (3μ.μ., Μαρτινέγκο)με την οποία πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα (με εξαίρεση της Προοδευτικής) ήρθαν ευνοικά για τους «πράσινους» οι οποίοι σε περίπτωση που νικήσουν σήμερα την Παλαιόχωρα όπως είχαν κάνει και στο ματς του Α’ Γύρου θα περάσουν στην βαθμολογία δυο ομάδες(ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Αμπελακιακό) και θα πάρουν ανάσα.

Ο Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στην διάθεση του για το σημερινό ματς τους τιμωρημένους Πετράκη, Παπαδομιχελάκη ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Πατινιώτης που τραυματίστηκε στην προπόνηση (διάστρεμμα). Απών θα είναι και ο Χατζηανδρέου ο οποίος μπαίνει σήμερα στο χειρουργείο για την επέμβαση τους χιαστούς.

Μετά το σημερινό παιχνίδι που για τον ΠΟΑ αποτελεί μονόδρομο νίκης θα μπουν και στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά. Μετά τους Καϊμακαμούδη, Σαμουηλίδη και Παναγιωτάκη στόχος του ΠΟΑ είναι να αποκτήσει ακόμα τρείς παίκτες και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις.

Πέρα από τις αφίξεις υπάρχουν και αποχωρήσεις αφού μετά τον Πιζανόνι παρελθόν αποτελεί και ο Γκούρι που έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ατσαλένιου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει