Ευκαιρία για να μείνει στην κορυφή

ΕΧΕΙ Ο ΟΦΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΕΙΟ ΣΤΑ «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» • ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, θα αναζητήσει ο ΟΦΗ που θα υποδεχθεί σήμερα (5 μ.μ.) τον Βούρειο στα «Δύο Αοράκια», στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη είναι αναμφίβολα το φαβορί της συνάντησης, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει εντός παρκέ και πιθανότατα με καλύτερη απόδοση, συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ίκαρο. Οι Χιώτες που βρίσκονται από την Τετάρτη στο Ηράκλειο, έδειξαν στο ματς με το Δειλινό ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη μεγάλη έκπληξη.

«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Βούρειο. Αντιμετωπίζουμε μια ιδιαίτερη ομάδα χωρίς ψηλούς, που έχει όμως μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι της. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς και από το πόσο επιθετικοί θα είμαστε σε άμυνα και επίθεση», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ που μαζί με τους αθλητές του «κατασκόπευσαν» από την κερκίδα του Λίντο την Πέμπτη τον σημερινό αντίπαλό τους.

Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Μπουμπάρης.

Ο «πύργος» του ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, με την οποία πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μαυρέλης-Κούλης Χαρ. (κομ. Γιαννακουδάκης).

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα και συγκεκριμένα στις 2.30 μ.μ., τα τμήματα μπάσκετ του ΟΦΗ (ανδρικό, γυναικείο, ακαδημίες) θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στα «Δύο Αοράκια». Νωρίτερα (1 μ.μ.) θα γίνει η φωτογράφιση όλων των τμημάτων της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος στον ίδιο χώρο.

Το Δειλινό, με όχι και τόσο καλή ψυχολογία μετά την ήττα από τον Βούρειο που ανέδειξε για πολλοστή φορά τις αδυναμίες του, θα μεταβεί στο Σχηματάρι, όπου αύριο (4 μ.μ., Παπαφωτίου-Αγγελής) θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Ερμή.

Τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής: Αργοναύτης-Καλλιθέα Ρόδου, Ίκαρος-Αγ. Παρασκευή, Μελίσσια-Άρης Θήβας, ΕΦΑΟΖ-Λοκρός (Μακρής-Μπανασάκης), Κορωπί-Παναγίτσα (Σκανδαλάκης).

Με ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην Α1, θα παίξει σήμερα (3.45 μ.μ.) το Ρέθυμνο απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σε περίπτωση νέας εντός έδρας ήττας, το κρητικό συγκρότημα θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Α1, είναι οι εξής: Κύμη-Πανιώνιος, Προμηθέας-Κολοσσός, ΑΕΚ-Περιστέρι, Άρης-Λαύριο (Σάββατο), Χολαργός-Ολυμπιακός (Κυριακή), Ήφαιστος Λήμνου-Παναθηναϊκός (Δευτέρα).

Α2 Γυναικών

Για τη δέκατη αγωνιστική της Α2 γυναικών, το Αρκάδι αντιμετωπίζει αύριο (12.30 μ.μ.) τον Αμύντα στο κλειστό του Υμηττού (Ντάσης- Καραμπιτσάκος), ενώ μία ώρα αργότερα ο ΟΑΧ φιλοξενείται από την Αγία Παρασκευή (Παπαδημητρόπουλος-Ξηροκώστας).

Σταθερά πρώτος στην Ανατολή και δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ είναι σε ψήφους για το προσεχές All Star Game (17/2) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά και την τρίτη καταμέτρηση. Ο ηγέτης των Μπακς έχει 3.626.909 ψήφους και υπολείπεται μόνο του Λεμπρόν Τζέιμς που έχει 3.770.807. Δεύτερος στην Ανατολή είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ με 3.187.015.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει