Ούτε 18άδα ο Ηρόδοτος, αλλά πάει για βαθμό ή βαθμούς

ΕΚΤΟΣ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΝΕ

Ούτε 18άδα δεν συμπληρώνει ο Ηρόδοτος για την αυριανή αναμέτρηση με τον εκ των ουραγών Αιγινιακό, αλλά στόχος του είναι να σπάσει το σερί των πέντε ηττών και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Ο Γιώργος Λυρώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τον Πολωνό Ζαμπορόφσκι γιατί δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος από την αποβολή του στον αγώνα με την Κέρκυρα Κονέ.

Η αποστολή του Ηροδότου αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές που είναι οι Κασμερίδης, Τσιλιγγίρης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι, Κλινάκης, Αμαραντίδης, Γραικός, Τουγλής, Χατζηλιάδης, Νύκταρης, Μουκίδης, Σιαλμάς, Αγγελούδης.

Η αποστολή του Ηροδότου θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί αεροπορικώς για τη  Θεσσαλονίκη κι από κει οδικώς θα μεταβεί στην Κατερίνη όπου το απόγεμα θα γίνει προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.

Παρά τα προβλήματα, ο Ηρόδοτος θα προσπαθήσει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς για να ανασάνει απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην ουρά και θέλει και αυτή τους τρεις βαθμούς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει