«Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός»

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ - Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΥΛΗ

Έναν λιγότερο συγκάτοικο στην κορυφή της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, έχει πλέον ο ΟΦΗ μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής.

Η ήττα του Λοκρού στου Ζωγράφου, άφησε στην πρώτη θέση το τοπικό συγκρότημα μαζί με τα Μελίσσια αλλά είναι πιθανό στο φινάλε του α’ γύρου την Κυριακή, ο ΟΦΗ να …νιώσει την απόλυτη και άκρως ευχάριστη μοναξιά στο ρετιρέ.

Αυτό θα συμβεί εφόσον περάσει από την Αγία Παρασκευή και ταυτόχρονα τα Μελίσσια ηττηθούν στο ντέρμπι με τον Λοκρό στην Αταλάντη.

Σε κάθε περίπτωση ο ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει έναν θαυμάσιο πρώτο γύρο και για τους ειδήμονες, είναι το φαβορί για τον τίτλο (απευθείας άνοδο δίνει και η 2η θέση).

«Η συνέχεια είναι καυτή. Κάθε ματς πια είναι τελικός, πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Παίζουμε τώρα με μια ομάδα (ΚΑΠ), η οποία… καίγεται βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, μετά το 79-53 επί του Βούρειου.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε επίσης ότι έχει δικαιωθεί και με το…παραπάνω να επιλέξει τον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι:

«Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στον ΟΦΗ τα βρήκα ακόμα καλύτερα από ότι περίμενα. Είχα την τύχη να βρεθώ σε ομάδες που ήταν σε υψηλότερη κατηγορία και καθαρά επαγγελματικό το επίπεδο, αλλά ειλικρινά εδώ, η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από την Α1».

Να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΗ έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς καθώς μετά την Αγία Παρασκευή, θα πάει στη Ρόδο για την αναμέτρηση με την εκ των ουραγών Καλλιθέα, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Την ίδια ώρα στο Δειλινό, υπάρχει σχετική ικανοποίηση για την εμφάνιση στο Σχηματάρι και αδημονία για την πρώτη νίκη, η οποία μπορεί να έρθει στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι με την Έξω Παναγίτσα στο “Λίντο”.

Πρόκειται για το ντέρμπι ουραγών του Ομίλου, στο οποίο οι παίκτες του Γιώργου Γωνιωτάκη θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση της Κυριακής και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Τιμή στον Τούλη

Ο γνωστός Ηρακλειώτης προπονητής Νίκος Τούλης
Από τον ΣΕΠΚ θα τιμηθεί ο κ. Τούλης

Τον γνωστό Ηρακλειώτη προπονητή Νίκο Τούλη που το 1995 ανέβασε στην Α1 το “Ηράκλειο” θα βραβεύσει

ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Μπάσκετ στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου (8μμ) στο ξενοδοχείο Athens Avenue.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν εκλεκτές προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα για την προσφορά τους στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Α1, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ηφαίστου στη Λήμνο με 84-62.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει