Ποιοι πρώτευσαν στους Χειμερινούς Αγώνες Ορεινού Δρόμου Ζαρού

ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 1οι Χειμερινοί Αγώνες Ορεινού Δρόμου Ζαρού από το Zaros Running Team και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού.

Ο ανταγωνισμός (70 δήλωσαν συμμετοχή, ξείνησαν 51) παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες ήταν πολύ δυνατός (21 χιλ.) με  το νήμα να κόβει πρώτος ο Ματσίγκος Φώτιος (Arkalos Team)  σε χρόνο  2:14:51  και ακολούθως στη 2η και 3η θέση να τερματίζουν μαζί χέρι χέρι ο Καμπαξής  Παντελής (ΣΜΚ)  και ο Τζιώτης Νικηφόρος (ΟΦΗ) σε χρόνο 2:17:13.

Στις γυναίκες, που ήταν μόνο τρεις, την πρωτιά πήρε η Saru Maria Liliana με χρόνο  2:53:50. Την δεύτερη θέση κάλυψε η Μελετοπούλου Βικτωρία (THE RUNNER’S PROJECT)  και χρόνο 3:41:25 και την τρίτη θέση πλαισίωσε η Λουπασάκη Ελευθερία (ΕΟΣ Χανίων) σε 4:10:44.

Στην κατηγορία των ανδρών  50+  πρωτοπόρησε ο Γιαπιτζάκης Εμμανουήλ με χρόνο  2:55:13, ενώ την θέση Μasters  60+   μονοπώλησε o  Βαμβουκάκης Αντώνιος σε   3:10:04.

“Η οργανωτική ομάδα της διοργάνωσης  ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, εθελοντές, Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού, τον χορηγό Νερό Ζαρός (Βότομος ΑΕ) που πρόσφερε τα αναμνηστικά Finisher Fleece των αθλητών καθώς και τις κουδούνες (αναμνηστικά) για τους πρώτους κάθε κατηγορίας.

Το κατάστημα αθλητικών/ορειβατικών ειδών Mountain club, το ξενοδοχείο Idi Hotel και την ταβέρνα “Λίμνη”, τον Χαλκιαδάκη Γ, τον φωτογράφο Παπαδάκη Μ., την εικαστικό Josefina Jofre από τη Χιλή που φιλοτέχνησε τα έπαθλα, τον βετεράνο αθλητή Αντωνάκη Στ., τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών Μαλεφιτσάκη Κατ., Φουστανάκη Μ., τον Δήμο Γόρτυνας, το βιβλιοπωλείο “Ανθολόγιο”, την ομάδα διάσωσης “Φιλίας Τένις”, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης και τους κατοίκους της περιοχής για τη βοήθειά τους.

Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας μας, το  advendure.com, το ειδησεογραφικό  cretalive.gr, τις ειδήσεις του Νότου από το  apopsilive.gr, την  ενημερωτική σελίδα e-mesara.gr,  το  mesaralive.gr,  την εφημερίδα  “Πατρίς” Ηρακλείου, την ιστοσελίδα RUN247 και το Runningnews.gr πουσυνετέλεσαν στην προβολή της διοργάνωσης μας”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει